XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Skonsamma övning Rutiner


Skonsamma övning är övning som orsakar minimal inverkan på lederna. Generellt sett, så länge som en fot är alltid på golvet under träningen, kommer du att göra skonsamma övning. Genom att göra en skonsamma övning rutin kan du komma i form utan att orsaka skador på lederna.

Nybörjare Låg Impact

Du kan börja gå trettio minuter per dag för en no-nonsense skonsamma övning rutin. Börja långsamt, efter fem minuter kan påskynda. Detta är en övning som inte kräver någon särskild utrustning och kan göras nästan var som helst. Gallerior är även vanliga ställen att gå för att komma i din vandring tid. Du kan också välja att göra dina promenader på ett löpband. Om du är på väg till gymmet, prova att använda ett steg maskin eller ridning en stillastående cykel för att få en effektiv skonsamma träningen.
Simning eller vatten aerobics är den perfekta skonsamma övningar. hela kroppen stöds och mildras av vattnet omkring dig. Du kommer att bränna kalorier, bygga muskelmassa och stärka ditt hjärta utan att stressa lederna.

Cardiovascular Låg Impact

Om du är redo att plocka upp tempot lite, kan du gå på en långt steg när du flyttar dina höfter, armar och axlar i en takt som liknar en långsam jog. Lägga till vikter till er vrister och handleder också kan öka intensiteten i träningen utan att stressa lederna mycket. På samma sätt börjar ta cykeln för längdåkningsturer, göra det mesta av kullar och dalar du stöter på.
För lite variation, prova hjärt-boxning som en skonsamma övning rutin. Du kan hitta aerobic klasser på gymmet, eller köpa videor som lär dig de grundläggande drag i kickboxning hemma, utan påverkan av en boxningssäck eller motståndare. Dessa rutiner inte orsakar onödig stress för lederna som du får en komplett träning.
Om du bor i ett klimat som ger dig möjlighet, är längdskidåkning en äventyrlig skonsamma övning du kan dra nytta av att få din träning.

Icke-traditionella

Stavgång har blivit en populär skonsamma övning rutin. Detta kombinerar längdskidåkning med promenader. Skidåkare använder specialdesignade stolpar och en teknik som syftar till att göra det mesta av din vandring rörelse - bränner det mer kalorier än regelbundna promenader och samtidigt stärka överkroppen och underkroppen.
Yoga är en skonsamma övning som hjälper dig att sänka din stress som du får balans, styrka och flexibilitet. Det finns en mängd olika yoga rutiner för att välja från alls olika nivåer av expertis.
I likhet med yoga i dess fördelar, kommer tai chi ge dig en mild träning som du lär intrikata dansliknande poser som tar din kropp genom en rad rörelser. Tai chi är en lugnande övning som nästan vem som helst kan göra i alla åldrar.