XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur hitta karriär lämplighetsprov för Preteens

Kanske är du orolig för att veta vad den bästa framtida jobb för ditt barn skulle vara. Kanske är det din preteen som tar initiativ för att vilja ta en karriär lämplighetsprov. Det är en ganska enkel uppgift att utföra, och du kan gå om att finna ett test för honom på flera sätt. Du kan även prova flera olika tester för skojs skull och för att se om testerna överens.

Steg 1

Prata med en studievägledare på din preteen skola. Rådgivaren skulle kunna administrera en karriär lämplighetsprov för ditt barn själv eller kan hon åtminstone styra dig i rätt riktning för att förklara var de bästa och mest pålitliga platsen är att ta en karriär lämplighetsprov. En community center är också en plats för att kontrollera om resurser om karriär testning.

Steg 2

Hitta en karriär lämplighetsprov på nätet. Många webbplatser erbjuder lämplighetstestning för människor i alla åldrar och bakgrunder. En sökning kommer att dyka upp många alternativ för en lämplighetsprov som ditt barn kan komma igång omedelbart. Och ett test som har tagit på nätet har den extra fördelen av att vara gjorde omedelbart så att du och din preteen inte har att göra mål det själva eller vänta på resultatet.

steg 3

Hit din bokhandel. Vissa människor bara föredrar att ta ett prov med papper och penna i stället för på datorn och även vill inte trycket av att ha någon som står över dem väntar för att testet ska vara klar. För dessa människor, kan en själv gjorde provet äger hemma vara perfekt. Böcker med karriär lämplighetsprov kan hittas i bokhandlar och bibliotek i karriären, affärer eller självhjälpssektioner.

varningar

  • Do not get alltför upprörd eller upphetsad av vad lämplighetstest visar för ditt barn. Dessa tester är avsedda att vara en guide, en utgångspunkt för att ge ditt barn idéer för klasser och karriärvägar som hon kanske vill överväga.

tips

  • Om du hittar ett lämplighetsprov på egen hand - inte ett rekommenderat till dig av en professionell - kontrollera åldersintervallet att testet är utformat för. Vissa tester är avsedda för vuxna; med hjälp av en gjord för tonåringar och preteens bör vara mer på mål för ditt barn.