XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Medicare är ett federalt administrerade, omfattande program hälsovård för äldre och funktionshindrade amerikaner. Del B är den del av Medicare som ger poli täckning för Medicare mottagare. Del B är valfritt att ta och har tillhörande kostnader. Oavsett om du är ny på Medicare eller har nyligen beslutat att du behöver del B, är inskrivning lätt så länge du befinner dig i en kvalificerad period att göra det.

Instruktioner

1 Ta reda på varför du är berättigad till Medicare. Om du är berättigad på grund av funktionshinder, behöver du inte aktivt registrera i del B. Du kommer att få ett paket på posten tre månader innan du är berättigad att börja ta emot Medicare förmåner (den 24: e månaden efter att du började ta emot SSDI försäkring) som kommer att förklara dina Medicare förmåner och inkludera din Medicare kort. När du är berättigad, är du automatiskt inskriven i original Medicare. Om du är berättigad på grund av ålder, då måste du följa följande steg för att aktivt registrerar.

2 Bestäm hur du vill ta emot din del B fördel. Inskrivningsprocesser är olika för Original Medicare och Medicare privata hälso- planer, även kallad Medicare Advantage. Original Medicare erbjuder standard regeringen frågan del B fördel, medan Medicare Advantage kan erbjuda fler fördelar till en högre kostnad. Medicare Advantage planer också förpackas typiskt med del A (sjukhusvård täckning) och del D (Medicares receptbelagt läkemedel plan). Det är viktigt att forskning som skulle vara effektiv mest kostnadseffektiva för dig baserat på dina vårdbehov.

3 Se till att du finns för närvarande enrolleras. Du kan inte välja att ta del B eller gå med i en privat hälsoplan som helst på året. Om du är nyligen berättigad, så har du en Initial Inskrivning Period som varar sju månader kring din behörighet månad (tre månader före den månad själv, och tre månader senare). Efter det kan du göra ändringar endast två gånger om året. Den första är den årliga samordnade valperioden, som varar från den 15 november till den 31 december Under denna tid kan du välja att ta del B och ansluta sig till eller lämna Medicare Advantage planer så ofta du vill. Den andra perioden är den allmänna registreringen period, som varar från den 1 januari till 31 mars Till skillnad från den årliga samordnade valperioden, är du begränsad till att endast en förändring under den allmänna registreringen period.
Om du inte är i en inskrivning period, kan du vara berättigad till en särskild registrering period. Kontakta Social Security Administration att se om du är berättigad.

4 Ring plan du vill om du registrerar i en privat hälsoplan. Förklara du vill registrera. Var noga med att skriva ner namnet på operatören du talade med och den tid som du ringde i fall något går fel i registreringsprocessen. Om du vill registrera i ursprungliga Medicare Part B nytta, måste du göra det genom Social Security Administration. Du kan göra detta genom någon av sina kontor, eller så kan du skriva en undertecknad och daterad brev som förklarar när du vill registrera i del B. Inkludera ditt namn och personnummer.