XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man ökar Brain Power med Brain Food


Forskning har funnit ett samband mellan den mat vi äter och vakenhet av våra sinnen. Dessa typer av livsmedel har kallats "brain food" på grund av den effekt de har på hjärnkapacitet. Om du vill öka din hjärnkapacitet, försök att konsumera kliniskt bevisat hjärnan mat.

Instruktioner

1 Det första du bör göra för att öka din hjärnkapacitet med hjärnan mat, är att se till att du får tillräckligt med omega 3-fetter i din kost. Egentligen måste du se till att konsumera tillräckligt essentiella fetter, men du bör koncentrera sig på omega 3-fetter. Fisk är känt för att vara hjärnan mat eftersom den är laddad med omega 3-fetter. Om du inte gillar fisk, kan du välja omega 3-tillskott.

2 Se till att du får tillräckligt med protein i din kost. Signalsubstanser i hjärnan består av protein, så det är självklart att proteinet kommer att bidra till att förbättra din hjärnkapacitet. Försök att införliva ett protein packad måltid i din kost varje dag. En hamburgare patty, dräneras av överflödigt fett, och minus brödet skulle vara en bra hjärna mat att äta till lunch; så skulle också vara en enkel burk tonfisk.

3 Precis som allt annat i kroppen, behöver du hjärna att vara väl hydrerad att göra sitt jobb ordentligt. Tillsammans med konsumtion av ovannämnda hjärnan mat, bör du se till att du dricker tillräckligt med vatten varje dag för att behålla din hjärnkapacitet. Om vatten brist är verkligen dåligt, kan din hjärnvävnad skadas.

Kom ihåg att försöka att äta mat som är allmänt kända som hjärnan livsmedel för att maximera din hjärnkapacitet.