XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man använder vasslepulver i Ice Cream

En typisk en-kopp servering av vanlig vaniljglass innehåller 14 gram fett, 31 gram kolhydrater - varav de flesta är socker - och bara 4,6 gram protein. Genom att använda vasslepulver i kombination med andra låg fetthalt, ingredienser låg sockerhalt, men du kan ha hemlagad glass med mindre än hälften av fett och socker och 23 eller fler gram protein per portion. Även om det är friskare, kan Glass med vasslepulver fortfarande vara hög i kalorier, så njuta av det med måtta.

Gör det till din Whey

Smaker av glass du kan göra med vasslepulver begränsas endast av din personliga smak. Vasslepulver alternativ sträcker sig från osötad och smaklös till klassiker som vanilj, banan, choklad och jordgubbar, till mer exotiska erbjudanden såsom marshmallow och jordnötssmör. Välj vanlig vasslepulver om du är orolig för ditt intag av artificiella färger och smakämnen och icke-kalori sötningsmedel som sukralos. Planerar att använda cirka 1/2 kopp vasslepulver för att göra två portioner glass, råder kokbok författare och näring författaren Anna Swärd.

Få Sweet on Fruit

Frukt tillför kroppen, naturlig sötma och näring till hemlagad vasslepulver glass. Sward föreslår att man använder en fryst banan för en enkel glass recept som du kan använda som grund för improvisation med alternativa smaker av vasslepulver, men 1/4 till 1/2 kopp andra frysta frukter såsom bär eller körsbär är ett annat alternativ. Om du föredrar, ersättning oavsett färsk, mogen frukt du har på handen. Ta bort skal, om det behövs, och lägga till den i vasslepulver.

Bulk det upp med extra protein

Att smälta samman vasslepulver, frukt och eventuella ytterligare smakämnen som sockerfria pudding mix eller extrakt, rör i mager keso, vanlig fettsnål grekisk yoghurt, kokosmjölk, reducerad fetthalt mascarpone eller någon kombination av dessa. De kommer att lägga huvuddelen och högkvalitativt protein utan alltför många extra kalorier eller alltför fett, samtidigt som glass en krämig konsistens. Om du använder halv kopp vasslepulver, lägg i ca 17 uns av din valda ingrediens.

Ice Cream Maker, Valfri

Även om du kan göra vasslepulver baserad glass i en glassmaskin, vilket gör det för hand är inte svårt eller tidskrävande och låter dig kontrollera konsistensen av den färdiga produkten. När du har grundligt blandas ingredienserna, tills blandningen är krämig och utan klumpar, lägga den i frysen i 30 till 60 minuter. Rör om blandningen igen och returnera den till frysen för en annan 30 till 60 minuter. Fortsätt blandningen och frysa processen tills vasslepulver glass enligt som du föredrar.