XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Har Toning Muskler hjälpa dig att bränna fett?

"Toning" är en term som länge har använts för att beskriva träningstekniker som gör dina muskler fastare och passform. Men är fysiologiskt toning inte annorlunda än att stärka musklerna. Om du konsekvent utföra styrketräningsövningar som stärker musklerna, kommer det att hjälpa dig att bränna fett eftersom det ökar din ämnesomsättning och bränner lagrat kroppsfett, vilket ger kroppen en mer tonad, passform och fast utseende.

The Miracle av styrketräning

Oavsett vilken typ av form du är i nu, kan du dra fettförbrännande fördelarna med styrketräning och se en signifikant skillnad i din kropp i så lite som 12 veckor. Styrketräning byråer dina muskler, bränner kalorier och ökar din muskelmassa. Eftersom muskler bränner kalorier även när din vila, om du ökar din muskelmassa hjälper dig att kasta överviktig. I själva verket kan bara ett pund av muskeln bränna så mycket som 50 kalorier per dag.

Skala Fat, se Muscle

Fett skapar en mjuk, svampig skikt som täcker dina muskler, och mer fett du har desto mindre kan se dina muskler. Styrketräning hjälper dig att minska kroppsfett procent, vilket gör musklerna mer synliga. När du kan se och känna dina muskler bättre, kommer din kropp att känna sig mer fast och passar och du kommer att ha en mer tonad utseende. Kom ihåg att du redan har sex-pack abs; du behöver bara upptäcka dem.

Det handlar om teknik

Om du vill tona dina muskler för att bränna fett, delta i styrketräningsövningar tre till fyra gånger per vecka i 45 minuter. Välj minst två övningar för varje kroppsdel ​​och utför minst tre uppsättningar. Variera mängden reps för varje uppsättning från fem till 15 och välja vikter för att samordna med mängden reps du gör. Du vet vikten är korrekt när du misslyckas med att slutföra den sista rep eller två av varje uppsättning. Denna teknik hjälper dig att förbättra både styrka och uthållighet.

Förvara det säkert

Kontrollera med din läkare innan du påbörjar ett träningsprogram. Om din nya till styrketräning, överväga att arbeta med en fitness professionell för att lära sig de olika övningarna och deras korrekt form. Det finns också många stora fitness program och böcker tillgängliga på styrketräning. Värm upp innan träningen genom att göra en ljusare uppsättning av varje övning för ca 20 reps. Stretching är mest effektiv under eller efter din styrketräningsrutin.