XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Borsyra Behandlingar

Översikt

Nästa gång du har en jäst eller ögoninfektion, överväga att använda borsyra för att behandla dina symptom. Denna svag syra härrörande från mineraler, har antimikrobiella egenskaper, och som sådan, kan behandla ett antal mindre hälsotillstånd. Borsyra är giftig, men så vad kan döda encelliga varelser kan också döda människor om de används felaktigt. Konsultera en läkare innan någon form av behandling med borsyra.

jäst Infektioner

Borsyra kan behandla vaginal jäst infektioner, särskilt sådana som är resistenta mot standard over-the-counter grädde behandlingar, enligt University of Washington School of Medicine. Apotekspersonal kan fylla gelatinkapslar med borsyra pulver. Att behandla en svampinfektion, du sätter dessa kapslar i slidan natt under en tvåveckorsperiod, eller längre om din läkare rekommenderar det. aldrig ta kapslarna oralt, som borsyra pulver kan vara mycket giftigt vid förtäring. Inte alla apotek kommer att förbereda borsyra tabletter, så ring runt kvarteret apotek att ta reda på vilka som kommer.

ögoninfektioner

Borsyra, när tungt utspädd, kan tjäna en ögondusch, lugnande ögonirritationer och infektioner. Det verkar ofta som en ingrediens i over-the-counter ögonprodukter, såsom Bausch & amp; Lomb Advanced Eye Relief Ögondusch Ögon bevattning lösning. En hemmagjord borsyra ögondusch kan lindra symptom på smittsam ögoninfektion konjunktivit, även känd som pinkeye, enligt University of Maryland Medical Center. För att göra detta, blanda en tesked av borsyra i en kopp vatten och koka den. Efter det svalnar, tillämpa den på ditt öga på en tvättlapp eller en ögonkopp.

Fotsvamp

Borsyra pulver kan behandla svampinfektioner såsom fotsvamp. Några stänk av pulvret i dina strumpor kan hjälpa tydlig lindriga infektioner och lindra klåda i samband med fotsvamp. Det kan också neutralisera foten lukt från fotsvamp. Syran ändrar pH-värdet i huden och hjälper till att avlägsna döda hudceller som matar svampen. På samma sätt kan pulvret lindra klåda och lukt i samband med Jock kliar, en infektion av den manliga underliv.

Acne

Borsyra visas som en ingrediens i vissa krämer som behandlar akne och andra hudproblem. Acne är kopplad till bakterier, och borsyra fungerar som en antibakteriell substans. Du kan också prova en hemmagjord lösning av borsyra och trollhassel. Emellertid är borsyra faller i onåd i hud behandlingar, eftersom det kan irritera huden.

insekter

Borsyra kan behandla infektioner i hemmet samt i kroppen. Det har varit ett registrerat bekämpningsmedel i USA sedan 1948, enligt US Environmental Protection Agency. Det verkar i olika former som ett bekämpningsmedel: vätska, damm och pellets, till exempel. Ämnet kan förgifta insekter såsom myror och kackerlackor när de äter det och det kan även skada deras exoskelett. Eftersom borsyra förekommer naturligt, är det också mindre giftiga för människor och husdjur än andra hårda kemiska bekämpningsmedel.