XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Boswellia för artrit smärta

Artrit är en term som används för att beskriva inflammation i ett gemensamt. Enligt "American Family Physician" cirka 100 olika inflammatoriska gemensamma villkor har identifierats, inklusive osteoartrit, reumatoid artrit, psoriasisartrit och infektiös artrit. Artros svarar ensam för nedsatt funktion i upp till 20 procent av personer över 60 års ålder. I sitt sökande efter lättnad, arthritissufferers använder ofta alternativa lösningar, såsom Boswellia, förutom eller i stället för konventionell behandling. Emellertid har sådana alternativa behandlingar inte visat sig lindra artrit symptom. Konsultera en läkare innan du tar Boswellia för artrit symptom.

Historia Boswellia

Boswellia är ett släkte av träd som växer i Indien, Asien, Afrika och Mellanöstern. Enligt Phyllis Balch, författare till "Recept för Herbal Healing" Boswellia s aromatiskt harts är källan till rökelse, som handlades i århundraden i Mellanöstern. Eftersom Boswellia träd är inhemska till Indien, har ayurvediska physicians länge sysselsatt dess harts för att behandla artrit, ulcerös kolit, ormbett, hudsår, hosta, astma och andra inflammatoriska tillstånd.

Boswellic Acid för inflammation

Ett antal vetenskapliga studier har undersökt Boswellia kliniska egenskaper. En 2002 översyn från Läkemedels Institute of Tübingen universitet i Tyskland rapporterade att boswellic syra, en primär beståndsdel i Boswellia harts, utövar potent anti-inflammatoriska effekter. Enligt den Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, boswellic syra s effekter är liknande de hos vissa icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel, såsom aspirin, men boswellic syra verkar ha färre biverkningar. Men Boswellia långsiktiga effekter på människor är okänd.

Boswellia för artrit

Även om ayurvedisk läkare använder Boswellia för behandling av artrit, har kliniska prövningar utvärdera effektiviteten för artros, den vanligaste formen av artrit i USA, gett blandade resultat. Till exempel, en 2007 översyn "Phytotherapy Research" antydde att det inte fanns tillräckliga bevis för att visa att Boswellia tilldelats någon nytta. Omvänt kan en väl utformad studie i "Arthritis Research och terapi" visade signifikant smärtlindring och förbättrad funktion hos försökspersoner som tog en standardiserad beredning av boswellic syra. Trots lovande data, har Boswellia inte har visat sig vara användbara för behandling av artros eller någon annan gemensam tillstånd.

överväganden

Även om Boswellia har använts i generationer för att behandla olika inflammatoriska tillstånd, inklusive artrit, dess kliniska fördelar, biverkningar på lång sikt och potential för läkemedelsinteraktioner är fortfarande dåligt karaktäriserade. Gravida kvinnor och barn bör undvika Boswellia tills dess egenskaper har bättre definierade. Om du lider av artrit och undrar om Boswellia kan vara användbara för dig, kolla med din läkare.