XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vårtor utvecklas på grund av humant papillomvirus (HPV) in sprickor i huden. Ett frö vårta utvecklas från den lilla svarta pricken liknar ett litet frö i mitten av vårtan, och i allmänhet visas på händer eller fötter. De som biter sina naglar och lämnar öppna sår obevakad löper en högre risk att utveckla utsäde vårtor. Seed vårtor, som alla vårtor kan försvinna efter några månader till ett par år, och är inte farliga. För att bli av med ett frö vårta, prova vitlök, en mycket effektiv vårtmedel som kan ta bort ett frö vårta i så lite som 1-2 veckor.

Instruktioner

Vitlöksklyftor Behandling

1 Skala och skär en vitlöksklyfta i sju strimlor. Placera sex tärnade vitlök i en plast baggie och förvara i kylskåp för att hålla färskt.

2 Placera en flisa av vitlöksklyfta på fröet vårta. Gnid vårtan med vitlök i en cirkulär rörelse, vilket gör att juice att belägga vårtan.

3 Fäst vitlök flisa över fröet vårtan med hjälp av ett bandage.

4 Upprepa behandlingen två gånger dagligen - morgon och kväll. Ändra bandaget ofta för att undvika HPV överföring till andra delar av kroppen.

Vitlökspasta Behandling

5 Häll 1/3 kopp vatten i en skål. Mikrovågsugn vatten på hög temperatur inställning för 1 1/2 minuter. Låt vattnet svalna i 2 minuter.

6 Tillsätt 3 tsk. torkad vitlök pulver i varmt vatten och rör om för att blanda ingredienserna.

7 Dip en till två bomullstussar i den vitlökspulver pasta. Applicera första bomullstuss till fröet vårta, gnugga området i en cirkelrörelse och beläggning vårtan i vitlökspulver pasta. Kassera bomullstuss efter vårtan beläggs noggrant.

8 Applicera andra bomullstuss direkt ovanpå fröet vårtan, och säkra med ett bandage.

9 Upprepa behandlingen två gånger dagligen - morgon och kväll. Ändra bandaget ofta för att undvika HPV överföring till andra delar av kroppen.

Tips

  • Om vitlök irriterar huden, använd den andra metoden som beskrivs i avsnitt 2 ovan. Vitlökspulver är mindre potent än rå vitlök, och inte innehåller allicin, den förening som kan orsaka irritation.
  • Vitlök innehåller höga halter av allicin som kan irritera huden och orsaka blåsor. Använd inte vitlök om du har känslig hud.
  • Om man misstänker en vitlök allergi, kontakta din läkare omedelbart för ytterligare hjälp.