XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
De bästa träningen DVD för Män

? Att arbeta hemma är ett bra sätt att spara pengar och tid, eftersom du inte behöver köra till och från gymmet eller betala några avgifter för medlemskap. Många människor tror att workout videos är bara för kvinnor. De flesta filmer är lämpliga för båda könen. Det finns också några bra workout videos som män kan vara mer bekväm med, och även har män i filmerna.

P90X

P90X är allmänt känd som en extrem hem träningsprogram. Det liknar ta en boot camp vikt utbildning i ditt hem. Programmet är en enkel styrketräning, hjärt och flexibilitet program. Programmet är inbyggd i tre faser och skapades för att pågå i 90 dagar. Däremot kan du upprepa programmet från början till slut så många gånger du vill. Programmet leds av Tony Horton. Du behöver en fullständig uppsättning av hantlar, en pull-up bar och en träningsmatta. Ett motstånd band är valfritt. Detta program är inte för nybörjare, och du bör utföra ett tillpassningstest innan du börjar, som ingår i programmet.

? Män Hälsa 15 minuters träning

Detta bra träning video är inriktad mot upptagna män försöker få eller hålla sig i form. Denna träning uppsättning består av fyra 15-minuters pass, så att du kan göra ett eller flera pass beroende på ditt schema. Detta är också en mycket bra affär, eftersom programmet är tillgänglig för under $ 20. Du behöver några grundläggande utrustning, som en träningsmatta och en uppsättning av hantlar.

Biggest Loser: Boot Camp

Denna roliga video leds av NBC: s The Biggest Loser tränare Bob Harper, kommer att få din puls upp snabbt. Du kommer att växla mellan perioder av styrka och cardio segment, utan vila i mellan. Video deltagarna är roligt och motiverande och Bobs positiv attityd hålla dig driva igenom hela tiden. Det finns inga svåra rutiner för att komma ihåg, och det behövs ingen fancy utrustning. Du kommer att behöva en träningsmatta och en uppsättning av hantlar. Ett motstånd band och vägt boll är valfria.