XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Boxning Circuit övningar


Övningar i en boxningskrets fokus på de tre huvudkomponenterna i sporten: styrka, uthållighet och snabbhet. Cirkelträning maximerar fitness fördelar genom att stärka hjärt-och muskelhälsa samtidigt. För boxare, cirkelträning härmar också tidpunkten för en runda i boxningsringen och gör det möjligt för dem att förbättra deras uthållighet.

Hoppa rep och Cardio Training

Konditionsträning och hoppa rep ökar snabbhet och uthållighet. I en boxnings krets, hjärt övningar inkluderar typiskt fotarbete, även känd som "dansar" jogga på plats eller jumping jacks. Dessa övningar kan göras i början av en krets för att värma upp och sedan igen mot mitten för att förbättra kondition. Hoppa rep ökar hastigheten, uthållighet och hjärt hälsa genom att stärka benmusklerna och lungor samtidigt. Hoppa rep bör betraktas som en separat verksamhet för konditionsträning, och har därför sin egen plats i kretsen. Inte hoppa rep direkt efter en konditionsträning intervall, såvida detta intervall är uppvärmningen, eftersom kroppen kommer att tröttna snabbare. En typisk boxning krets kan börja med en minuts långsam jog på plats och sedan använda en 30-sekunders intervall att hoppa rep som andra eller tredje intervall i kretsen.

Shadowboxing och boxningssäck Work

Shadowboxing och arbetar med en tung väska förbättra reflexer och boxning skicklighet och tekniker. Shadow kan ske med eller utan handskar, men med hjälp av vägda handskar bidrar till att stärka armmuskler och få boxare som används för att hur man ska gå med handskarna. Tung väska arbete ska aldrig försökt utan handskar så allvarliga skador på händerna kan resultera. Shadow eller tung väska övningarna ingår kropps-slag, huvud slag och kombinationer. Det intervall i kretsen bör vara ca 30 sekunder, eller mer om träningen är längre. En typisk boxning krets kommer att använda skuggboxning eller tung väska arbete i början eftersom dessa färdigheter och rörelser är mest relevanta för boxning.

Vikt Trainging och styrkeövningar

Den sista delen av en boxning krets består av styrketräning och styrkeövningar. Dessa övningar inkluderar sit-ups, armhävningar och tyngdlyftning. Stärkande övningar utförs innan tyngdlyftning övningar för att värma upp muskler och maximera föregående intervall är kardiovaskulära effekter. Börja styrkan intervallet med 30 sekunder av släta armhävningar, sedan rulla på ryggen och hela 30 sekunder av sit-ups. Fortsätt till styrketräning intervall och kompletta 30 sekunder av följande övningar: biceps, militära pressar och en kombination av båda. För ben, komplett 30 sekunder av följande övningar: vänster utfall, höger utfall och vägda knäböj. Alternativa vikt utbildningsdagar, tränar armar en dag och ben nästa. Hela kretsen ska fyllas i två gånger för optimal träning och vikter och intervalltider skulle höjas med fem pounds eller fem sekunder per vecka.