XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Varje förälder vid ett eller annat tillfälle kommer att behöva ta hand om ett barn med feber och frossa. Det är viktigt att veta att feber är inte nödvändigtvis en orsak till oro; Det innebär att ditt barns kropp gör sitt jobb för att bekämpa en infektion. Men du vill övervaka ditt barns temperatur och behandla sina symptom för att göra honom mer bekväm.

Instruktioner

behandlingar

1 Ta ditt barns temperatur. En örontermometer fungerar bra för småbarn eller yngre barn som kanske inte sitta stilla för minut som krävs för en oral termometer för att ge en avläsning. Om hennes temperatur är 105 grader, kontakta läkare omedelbart.

2 För en lägre feber ge ditt barn en over-the-counter feber reducering och smärtstillande medel, såsom paracetamol eller ibuprofen. Om barnet är under 2 år, kontakta din barnläkare.

3 Ge honom mycket vätska såsom vatten, soppa eller popsicles att hålla honom uttorkad. Febern skall låta honom förlora vätska snabbt.

4 inte bunta ihop henne. Du vill hålla henne varm, men låta hennes kropp att andas och släppa ut värme. Lätta kläder och en lätt filt är tillräcklig.

5 Bada honom i varmt vatten, som kommer att ha en lugnande effekt och kan även bidra till att febern ner.

6 Se till att hon får massor av vila. Hon bör stanna hemma från skolan eller dagis tills hennes temperatur har varit tillbaka till det normala under 24 timmar.