XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur vill kolla din kirurg posten innan Mastektomi Kirurgi


Om du har mastektomi kirurgi, har du mycket att tänka på. En sak du bör inte oroa sig för är kompetensen i kirurgi. Det finns ett antal steg som du kan använda för att sätta dig till mods om detta är en angelägenhet för er. Följ bara råd nedan för att kontrollera din kirurg rekord före mastektomi kirurgi.

Instruktioner

1 Kontrollera med lokala sjukhus. Om din operation kommer att utföras på ett sjukhus (i motsats till en privat praktik), är det särskilt viktigt att kontrollera med detta sjukhus. Ta reda på om kirurgen är godkänd för att utföra operationer.

2 Kontrollera med den amerikanska styrelsen för medicinska specialiteter. ABMS katalogen kan hittas på de flesta lokala bibliotek, eller så kan du besöka länken i avsnittet Resurser nedan. Du kommer att kunna kontrollera om kirurgen är certifierad genom att besöka ABMS webbplats.

3 Utför en säkerhetsprövning. Använd webbplatser som MD Nation och Doctor utredningar att ta reda på om kirurgen har några fläckar på hans rekord. Om det finns några negativa märken, kan du överväga en annan kirurg.

4 Kontrollera med din statens medicinsk styrelse att ta reda på om kirurgen är certifierad att utöva läkaryrket i ditt tillstånd. Besök Federation of State Medical Boards webbplats för att få mer information om du kontaktar din statens medicinsk styrelse.

5 Fråga andra patienter. Ta reda på hur din kirurg har behandlat andra patienter och om de var nöjda med resultaten av deras mastektomi.

6 Fråga kirurgen för namnet på en kollega som kommer att ge dig ett andra utlåtande. Vid samtal med sin kollega, få en genomgång av den första kirurgen.

Tips

  • Lita åtminstone delvis på det personliga mötet med kirurgen. En kirurg säng sätt är också viktigt.
  • En kirurg medarbetare (sjuksköterskor, EMTs, etc.) är bra källor till personlig referens för kirurgen.
  • Vissa kirurger fortfarande öva utan att certifierad. Även om det inte olagligt, är det såg ned på. Detta är definitivt något värt att kolla in.