XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De bästa pass för en Trim & Lean Body


Det mest effektiva sättet att få en trim och kropps är att tona dina muskler, och det mest effektiva sättet att tona dina muskler är genom konditionsträning och styrketräning. Minskande kroppsfett, i kombination med en ökning av muskelmassa, kommer att ge dig en tonad, mager kropp.

Lågintensiva Cardiovascular

Börja träna med några långsamma tempo, lågintensiv kardiovaskulär arbete. Prova en snabb promenad eller en lätt joggingtur. Detta bör vara omkring 45 minuter till en timme. Detta värmer upp musklerna och får blodet cirkulerar. Dess också mer effektiva på att bränna kalorier så kan du tror. På en timme kan du bränna cirka 300 kalorier, och tona dina ben och abs. Lägg till lite armrörelse och vissa vikter i rutinen, och du har en träning för hela kroppen.

Snabba Cardiovascular

För högre intensitet, mer snabbrörlig kardiovaskulär träning göra susen. Kör på ca 5-6 km / h under 30 minuter, kommer du att bränna samma mängd kalorier ungefär (300-350), och du kommer att tona dina obliques och benmuskler också. Löpband och elliptiska maskiner komma till hands för högintensiva cardio pass.

Cykling

Om du inte verkligen känner för att träna, men vill kroppen som ser ut som du gjorde, kan cykling vara rätt väg att gå. Vid höga hastigheter kan du bränna upp till 500 kalorier i så lite som 30 minuter (de flesta människor kommer att brinna närmare 250). Cykling är bra för dina benmuskler, liksom buken.

Hopprep

Detta kan överraska dig, men något så grundläggande som ett hopprep kan hålla nyckeln till din dröm kropp. Hoppa rep toner hela kroppen, ben, armar, och abs, liksom bränner upp stora kalorier. Hoppa rep i 20 minuter om dagen kan drastiskt ändra hur din kropp ser ut och hur du känner.

Steg mot Fitness

Stepping är en av de mest populära sätten att få tonas, med koreograferade danssteg för att ge dig en träning för hela kroppen. Klasser kan hittas på de flesta lokala gym, samt säljs på DVD att träna hemma. Klasserna är roligt och rikta alla delar av kroppen, armar, abs, ben och rygg.