XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Jobb för Sports Bloggare


För många sportentusiaster, kan tanken på att tjäna pengar genom att skriva om sina favoritspel verkar vara en avlägsen fantasi. Däremot har det ökande antalet idrotts publikationer i papper och på nätet format kvar på marknaden med en brist på kvalitet sport bloggare. Detta innebär att det finns många spännande möjligheter för nya och erfarna skribenter att ta sig publiceras. Samt att dela ditt arbete med en potentiell publik av miljontals, kommer många webmasters och publicister betala dig för dina ansträngningar.

nisch Specialties

Hellre än att försöka att omfatta ett stort utbud av sport för att säkra arbete, är det första steget en sport bloggare måste ta hitta en nisch, som kan utvecklas till en specialitet. Vanligtvis kommer den nisch härröra från en passion som bloggare har för en enskild sport, speciellt om han följer en viss sida. Nischer kan kondenseras ytterligare genom att koncentrera sig på specifika aspekter av en sport. En fotbollsfan, till exempel, kan välja att specialisera sig på college spel istället för NFL matcher. Genom att fastställa ett område av expertis, står sport bloggare en större chans att lyckas.

personlig Blogg

Kanske det snabbaste sättet att ta upp enskilda profil och börja tjäna pengar är att skapa en personlig blogg som innehåller funktioner och artiklar på föredragna nisch. Intäkter kan skapas genom att integrera pay-per-klick reklam på en webbplats med ett verktyg för marknadsföring som Google Adwords.

Om sport bloggare kan hitta företag som säljer varor som rör hans särskilda nisch, kan han bli en affiliate av företagets och visa annonser på webbplatsen. Varje gång en försäljning sker genom bannern kommer sport bloggare får en provision. Viktigast har bloggaren en chans att driva sina skrivit artiklar i det offentliga rummet för konsumtion; Detta kan vara det snabbaste sättet att tjäna ett gott rykte och öka intäkterna potential.

Arbeta med Internet Marketing Specialists

Internet marknadsförare vanligtvis äger flera webbplatser och sällan har tid att uppvisa en skriftlig innehåll själva, särskilt när de fokuserar på ständigt skiftande ämnen som sport. För att upprätthålla en stadig tillförsel av sökord-rika poster på sina webbplatser, kommer Internet marknadsförare att betala för någon annan att göra jobbet åt dem. Priser kan variera, men vissa sport bloggare kan tjäna motsvarande en heltidslön om de är i stånd att producera ett utmärkt arbete. Arbets önskemål kan hittas på frilans skriva jobb styrelser, som är allmänt tillgängliga på Internet.

E-böcker

Sport bloggare kan göra sina egna publikationer med högt värde försäljningspotential genom att skapa sina egna e-böcker. I allmänhet kommer en e-bok ger viktig information som är svårt att köpa någon annanstans, så bloggare behöver en viss nivå av sakkunskap om hon kommer att bli framgångsrik. Böcker om träningsmetoder i individuella idrotter är oftast ganska framgångsrik, men andra ämnen kan omfatta metoder för att förbättra på golf, sätt att upprätthålla personlig lämplighet för en viss sport eller idrottskostkrav. Sport bloggare kan sälja e-böcker på sina personliga bloggar med hjälp av en klämma sida. Detta är också ett utmärkt verktyg för att skapa e-postlistor, så alla e-böcker som skapats i framtiden har en omedelbar marknad.

Online Sport Publikationer

De flesta större tidningar som traditionellt säljs i landbaserade butiker kör nu en onlineversion i tandem med sin tryckt exemplar. Varje sida innehåller information om att göra inlagor, och dessa kommer vanligtvis att vara på en pay-per-kolonn-tums basis. Många idrotts bloggare anser publiceras på en hög profil plats, såsom "Sports Illustrated", som zenit av sport blogga. Författare bör alltid överväga att lämna arbetet med att alternativa platser om en artikel är oönskad eller förkastas.