XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Magnesiumbrist & amp; öron Veck

Magnesium är ett viktigt mineral som behövs av den mänskliga kroppen och en viktig komponent för muskelkontraktion. Förflyttningen av alla muskler, inklusive ditt hjärta kräver en kemisk reaktion som innehåller magnesium. Det finns vissa tecken på att utvecklingen av ett veck på örsnibben kan vara ett varningstecken för hjärt-kärlsjukdom. Eftersom magnesium är nödvändigt för att upprätthålla ett hjärtslag, kanske en brist vara en faktor i hjärtproblem, liksom. Det finns inget direkt samband mellan örsnibben veck och magnesiumbrist utom deras inbördes förhållande till hjärtsjukdomar.

Magnesium rika livsmedel

Magnesium är ett mineral mest få direkt kontakt med livsmedel. Källor som är rika på magnesium inkluderar gröna bladgrönsaker, bananer, torkade aprikoser, nötter, soja och fullkornsprodukter. Eftersom magnesium är lättillgänglig i livsmedel, är en brist i detta mineral sällsynta, enligt MedlinePlus. Det enklaste sättet att öka magnesium är att ändra din kost. Lägga till en sallad före måltider och med fler baljväxter, som ärtor och bönor, kan vara tillräckligt för att förbättra magnesium intag. Symtom på magnesiumbrist inkluderar förvirring, trötthet, muskelryckningar och dåligt minne.

magnesium kosttillskott

Kosttillskott som innehåller magnesium är tillgängliga för dem med magnesiumbrist. Eftersom magnesium är lätt tillgänglig från mat, ta extra magnesium bör ske på rekommendation av endast din läkare. Magnesium överskott kan ha biverkningar som inkluderar hyperexcitabilitet, sömnighet och muskelsvaghet. Vissa villkor kommer att innebära en risk för magnesiumbrist och kan kräva ett tillägg. Din läkare kan föreslå att ytterligare magnesium om du har drabbats av brännskador, är anorektisk, alkoholist eller om du har låg kalciumhalt i blodet.

Hjärtsjukdom

Hjärtsjukdom är en allomfattande term för ett antal sjukdomar som påverkar hjärt systemet. Ingår inom ramen för hjärtsjukdom eller kardiovaskulär sjukdom, är blockerade blodkärl, hjärtinfarkt, kärlkramp och stroke. MayoClinic.com rapporterar att hjärtsjukdom är den vanligaste dödsorsaken i USA. En riskfaktor för att utveckla hjärtsjukdom är felaktig kost. Detta kan innebära magnesiumbrist. Andra överväganden är ålder, kön, familjehistoria, och högt blodtryck och kolesterolvärden.

öron Veck

En artikel för Life Extension förklarar att 1973 medicinska vetenskapen upptäckt ett samband mellan en viss typ av örat veck och hjärtsjukdomar. Vecken uppträder vid en 45 graders vinkel som börjar vid toppen av loben och lutas neråt mot axeln. Utvecklingen av denna veck kan tyda på kroniska cirkulationsproblem. Som blodflödet saktar till kärlbädden i örsnibben, kollapsar det och veck utvecklas. Enligt Life Extension, ökar utvecklingen av denna ökning av risken för hjärtinfarkt med 33 procent. Veck på båda öronen öka risken till 77 procent.

överväganden

Inte alla människor i riskzonen för hjärtsjukdom har magnesiumbrist eller öron veck. Inte alla människor med magnesiumbrist utvecklat hjärtproblem. Den enda sambandet mellan magnesiumbrist och öron veck är risken för hjärtsjukdom. Anta inte om du utvecklar ett veck i en eller båda öronen som du behöver extra magnesium. Om du har riskfaktorer för hjärt-kärlsjukdom, såsom ett öra veck, övervikt, rökning eller familjehistoria, kontakta din läkare och bli informerad om detta livshotande tillstånd. Ta inte magnesium tillskott utan att diskutera det med din läkare först.