XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Belysning & Cooking alternativ När Eldning är förbjudna


Matlagning och ger ljus är viktigt när camping i en plats där lägereldar är förbjudna. Vistas i ryggen landet innebär överleva visst avstånd från rinnande vatten, elektricitet och andra bekvämligheter som skulle hittas på en RV park till exempel. När camping, det finns förnödenheter för matlagning och lätt att ta med som är miljövänliga och effektiva.

Belysning

Belysning & Cooking alternativ När Eldning är förbjudna

En ficklampa är ett bra alternativ till en strålkastare medan camping.

En strålkastare kan vara en av de mest användbara saker medan camping. Inte bara stanna på huvudet och punkt ljus någonstans du ser, men det tar bara ett par batterier för att köra en för en vecka, ibland mer. Du kan också göra en lykta genom att sätta en strålkastare i en stor, plast, återanvändbar vattenflaska. En standard ficklampa, ljus och bränsle eller elektriska lanternor fungerar också bra att ge ljus.

Flytande bränsle spis

Belysning & Cooking alternativ När Eldning är förbjudna

Flytande bränsle spisar kräver en bränsleflaska och vindrutan under uppsättningen.

En kamin är ett bra alternativ till matlagning över öppen eld. Det finns många modeller att välja mellan och det flytande bränsle spis är bland de mest populära. Den här typen av kamin använder billigt bränsle, såsom vit gas, fungerar bra i kallt väder och kräver inte avyttra en dunk. Men denna typ av kamin kräver priming, eller lägga tryck på bränsleflaskan, för att tvinga antändning av ångor gas med en gnista. Dessa kan också vara dyrare än andra stormkök alternativ.

kanister Spis

Belysning & Cooking alternativ När Eldning är förbjudna

En kapsel kamin är lätt transporteras medan camping.

En kapsel kamin används främst av dem som bor på basecamps är. En basecamp är en liten camping som bergsklättrare fastställa att vänja sig vid omgivningen. Denna typ av kamin kostar i allmänhet mindre än en flytande bränsle spis, inte kräver grundning, är lättare att transportera och avger värme på olika nivåer. Det är dock svårare att få att fungera bra i kallt väder och kostnaderna för ständigt ersätta bränslebehållare lägga upp en burk spis.

lätt kost

Belysning & Cooking alternativ När Eldning är förbjudna

Helt enkelt lägga varmvatten till torkade livsmedel kan göra en stor måltid.

Om du inte kan laga mat genom eld medan camping, försöka föra mat som kommer att laga genom att helt enkelt tillsätta varmt vatten. Dehydratiserade hummus, bönor och soppor fyller alternativ som inte kommer att kräva matlagning över öppen eld och behöver bara varmvatten. Dessa klamrar också kommer att minska den tid som behövs för att tillbringa tenderar att mat över en spis.