XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om du har tillgång till den utrustning hemma eller på gymmet, med hjälp av en remskiva maskin för att utföra kabel drar hjälper tonen benen och bygga muskler i din inre lår. Dessa muskler kallas höft adduktorer och är ofta svåra att rikta mer traditionella ben stärkande övningar. Av denna anledning att lägga kabel insidan av låren drar till din träning rutin är ett bra sätt att hjälpa tonen benen medan specifikt ingrepp med inre lår.

Instruktioner

1 Värm upp med ca 5 minuters konditionsträning som använder dina inre lår för att förbereda musklerna. Detta kan omfatta en långsam jog, knäböj eller utfall. Det är viktigt att ordentligt förbereda din kropp innan du gör kabel inre lår drar att tona benen, eftersom musklerna i din inre lår får inte vara vana vid att vara en del av en intensiv träning.

2 Placera en platt vikt bänk bredvid remskivan maskinen. Du kommer att behöva använda en remskiva maskin som har en kabel låg på marken. Placera bänken till höger om den låga kabeln och vinkelrätt mot själva maskinen.

3 Fäst en fotled manschett till kabeln och placera den runt en av vaderna. Om du inte har en fotled manschetten kan du även använda en hand bifogad fil eller ett band så länge det sitter tätt runt vaden utan att glida runt alltför mycket. Placera en liten mängd av tyngd på den låga kabelns fäst vikt att börja.

4 Ligg ner på rygg ovanpå bänken med fötterna närmast maskinen. Böj benet som inte är ansluten till maskinen och plats att foten platt på toppen av kanten på bänken. Benet som är ansluten till maskinen ska vila i vilken position är bekvämt liggande på bänken.

5 Ta benet som är ansluten till maskinen upp på bänken och böja knät mot höften. Öppna den bifogade benet utåt från bänken medan knät böjt i en böjd position. Håll magmusklerna skärpts och hålla fast vid sidan av bänken med armbågarna böjda.

6 Kontrakt musklerna i din inre lår när du tar knä benet fäst kabeln mot det andra knäet. Försök att hålla dina axlar och höfter på plats utan att flytta dem. Paus i några sekunder, sedan tillbaka knäet med kabeln tillbaka till sitt utgångsläge.

7 Upprepa denna rörelse tio gånger för varje ben. Försök att göra tre uppsättningar av tio repetitioner av kabeln inre låret drar åtminstone två gånger i veckan om det är möjligt.

Tips

  • Börja med en mycket liten mängd vikt på remskivan maskinen. Mindre motstånd kommer att göra det lättare för dig att lära sig specifikt kontrakt och dra åt inre lårmusklerna utan att överbelasta de andra muskler i benen.