XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Gå ner i vikt genom att dricka kallt vatten är super lätt och billigaste diet plan ute. Din kropp kommer att arbeta riktigt hårt på att försöka hålla dig varm. Detta kommer att arbeta utanför alla dessa mycket kalorier. Hur lätt är det? !!! Bara kalla det kallt vatten DIET plan!

Instruktioner

1 Hur vill du gå ner i vikt genom att dricka kallt vatten? Genom att dricka tillräckligt kallt vatten din kropp kommer att arbeta för att hålla värmen. Detta innebär att du bränner bort kalorier som din kropp fungerar verkligen svårt att skruva upp värmen. Din inre termostat kommer att försöka justera och bli av med övervikt.

2 Drick mycket kallt vatten varje dag i en vecka eller två och du kommer att förlora oönskade vikt. Du kommer att kissar mycket, men pounds smälter strax utanför.

3 dricka många glas vatten varje dag under flera veckor kan vara större tristess! Krydda upp det genom att lägga till några citron eller lime till vattnet. Lägg inte till socker för då sjuk att lägga till fler kalorier och besegra din diet.

4 Tänk på det här sättet --- Du kommer att gå ner i vikt genom att köra fram och tillbaka till badrummet hela dagen. Du kommer att få en stor hälsosam träning, när du lägger kör upp och ner för trapporna för att komma till badrummet.

5. Håll äta hälsosam mat under kallt vatten DIET. Du kommer att gå ner i vikt snabbare genom att inte äta. Men då kan du passera ut bakom ratten i bilen på grund av brist på mat. Äta hälsosamma livsmedel såsom frukt och grönsaker och lågt kaloriinnehåll, icke-socker som innehåller spannmål för en extra boost.

6 citron i det kalla vattnet kommer att lägga till din viktminskning. Nog citron och det kommer att fungera som ett diuretikum för att rensa ut överflödig vätska från kroppen.

Tips

  • Lägg träna till mixen för att hålla värmen och förlora ännu mer i vikt!
  • Prova kallt vatten diet när det är varmt ute, så att du inte fryser.
  • Drick inte för mycket vatten --- kan du faktiskt dränka dig själv.
  • Dricka kallt vatten med måtta och bära en tröja för att hålla värmen.