XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man skjuter en luftgevär


Att lära sig att skjuta sitt luftgevär är en grundläggande färdighet som de flesta pojkar lär sig en ung ålder. Skytte tillsammans är ett utmärkt far-son limning erfarenhet, och börjar med en BB pistol tillåter barnet att lära sig grundläggande skjutvapen säkerhet med en mindre dödlig version av vapnet. Att lära sig att skjuta exakt är också en värdefull färdighet som kan en dag rädda ditt liv eller ge dig mat. Om ditt barn är redo att lära sig att skjuta sitt luftgevär, fortsätta läsa att friska upp minnet om vad det är som när man lär sig för första gången.

Instruktioner

Hur man skjuter en luftgevär

1 Res till ditt skytte område, vilket kan vara en skjutbana eller en isolerad plats i landet. Huvudsaken är att du är i ett område där människor inte riskerar att träffas av en förlupen runda eller pellets rikoschetter när skjuten. En skjutbana ger den säkraste miljön för fotografering, medan en promenad ger utomhus mer njutning för sport. Tänk på din nivå av erfarenhet och skicklighet, medan bestämma vilken plats passar dig bäst på just utflykt.

2 Ställ in ditt mål. Placera dina mål vid ena änden av skjutbanan och sedan ta din position vid den motsatta änden av intervallet, direkt över från målet. Ca 40 varv i en öppen clearing är en bra bit för en nybörjare som bara lära sig att skjuta sitt luftgevär. Du kanske vill vara ännu närmare om det är en pellet pistol som du fotograferar.

3 Tänk säkerhet först. Först och främst, se till att säkerheten är på. Håll säkerhet på tills du är redo att trycka på avtryckaren och sedan slå på den igen efter att du har avfyrat ditt skott. Också ta en stund att analysera ert sortiment att se till att ingen riskerar att drabbas av din luftgevär. Alla ska stå bakom skytten.

4 Höj luftgevär och sikta. Det finns tre vanliga positioner som du bör lära - stående ställning, knästående ställning och liggande ställning. Stående ställning är vanligast för början skyttar, eftersom du helt enkelt stå, sikta och brand. I knästående ställning, knäböjer skytten ner på ett knä, vilket ger ett helt annat perspektiv av skottet. Liggande ställning har skytten om platt på magen för att avfyra vapnet. Om luftgevär kräver pump åtgärder snarare än Co2 patroner, måste du pumpa upp innan du hämtar på plats.

5 Låsa dina webbplatser på målet, släpp säkerheten på luftgevär och krama avtryckaren. När du har tagit din skott, slå på säkerhet igen. Förutsatt att det inte finns några andra skyttar, är det nu säkert att gå ner för att analysera var din skott påverkade målet.

Tips

  • Behandla luftgevär som om det är spänt och laddad, oavsett hur säker du är att kammaren är tom.
  • Det bör inte vara ett stående ut till sidorna av mål och aldrig placerade bakom målområdet.