XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  HemGolf är en dyr sport. Utrustning, intervall avgift och lektioner lägga upp. Och försöker att fullända din sving och teknik kan verkligen bli kostsamt. För att undvika att kasta dina pengar ner i ett hål som försöker bli bättre, leta efter gratis information om hur man kan förbättra ditt spel. Golf föreningar erbjuder gratis videor och informativa artiklar om hur du skapar rytm och tempo i din golfsving, vilket ger dig en-mot-en lärande utan rejäl prislapp.

Instruktioner

1 Besök golf myndigheternas webbplatser och söka gratis swing handledning. En sådan webbplats är PGA Professional, som erbjuder gratis handledning för att förbättra alla aspekter av ditt spel, inte bara din sving rytm och tempo.

2 Sök videosamlingar för video tutorials för att hjälpa dig att se den bästa tekniken för att lägga tempo och rytm till din sving. Många av Golf Association webbplatser har video tutorials att följa textinstruktioner.

3 Titta igenom golf entusiasten forum på nätet för att skanna information från dina kolleger golfare. Många forum kräver medlemskap för att skriva, men du kan ofta bläddra inlägg från andra användare för att se om det finns rytm och tempo relaterade ämnen.

4 Öva tekniker du lära av dessa källor i en säker miljö, såsom en driving range. På så sätt har du gott om plats för din sving, kan du se hur bollen reagerar på förändringar i svingen, och du inte riskerar att skada någon.

5 Fråga vänner som golf. Ofta vänner är bra källor, eftersom de faktiskt kan kritik din teknik.

6 Gå till ett bibliotek. Biblioteken har ofta filmer som kan hjälpa en golfare med rytm och tempo.