XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man sätter på hockey utrustning


Hockey är en rolig, snabb och farlig sport. Genom att spela på ett säkert sätt, aggressivt och bär adekvat skydd, kan du kraftigt minska risken för skador. Att veta hur man korrekt bära och använda all denna utrustning är en viktig del av att vara en bra hockeyspelare. Efter tillräckligt upprepning denna process kommer att bli lika rutin som att borsta tänderna.

Instruktioner

1 Sätt på din kondition kopp genom att stega igenom de elastiska linning och lår band med båda fötterna. Det bör passa väl och bekvämt runt ljumskarna.

2 Sätt på din strumpebandshållare så att det är något över din kondition kopp.

3 Sätt på dig benskydd, vilket gör att de lämnar tillräckligt med utrymme i närheten av anklarna för dina inlines. Vissa benskydd har remmar som är fästa runt kalvarna. Andra behöver säkras med hockey strumpor.

4 Sätt dina hockey strumpor på över benskydd. Fäst dem upptill med strumpeband bälte. Vissa spelare gillar att sätta hockey tejp runt sina strumpor för att hålla sina benskydd extra säker. Andra spelare tycker att det sparar tid att sätta sina benskydd i sina strumpor innan du lägger dem på.

5 Fäst dina hängslen till dina hockey byxor och sätta på dina hockey byxor. Spänn dina byxor med bälte och säkra hängslen så att byxorna sitter bekvämt men ger tillräcklig flexibilitet.

6 Sätt på dig skridskor. Se till att dina skosnören är mycket snäva men att du inte skär av cirkulationen till dina fötter. Vissa yngre spelare kanske vill använda en "spets nyckel", som är en liten bit av fast metall, för att dra snören närmast tårna. Vissa spelare föredrar också att tejpa skridskor nära vristen för extra stöd.

7 Sätt på dig axelvaddar genom att sätta huvudet genom mitthålet och sätta dina armar genom armen band som är under skulderplattan. De flesta modeller har ytterligare remmar som håller fast runt bålen och krok på framsidan av dynorna på bröstplattan. Axelkuddarna bör vara säkert men tillåta tillräcklig rörelseomfång.

8 Säkra dina armbågsskydd genom att placera den vadderade delen över armbågen och fästa remmarna runt armarna. Vissa armbågsskydd är "slip-on" version som inte har band. För dessa modeller placera vadderad delen över armbågen samt.

9 Sätt på din tröja över axeln och armbågsskydd. De flesta spelare inte stoppa tröjan i byxorna.

10 Sätt din mun-vakt i munnen. Detta kan tas bort om du inte spelar och det är bäst att köpa en mun-guard som kan fästa till en del av hjälmen så att när det kommer ut det inte gå långt.

11 Sätt på dig hjälmen. Säkra hjälmen under hakan med remmarna som klämman på sidorna av hjälmen. Sätt på dig handskar, ta din käpp, och ha lite kul.

Tips

  • Det är ofta en bra idé att bära spandex eller komprimering shorts under dina equipment.Make att du bär strumpor under din utrustning som är bekväma och breathable.Hockey är en dyr sport. Överväga att köpa begagnad utrustning eller hyra utrustning.
  • Även om du kan bära hela utrustningen på rätt sätt, kan skador och olyckor fortfarande hända.