XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ruger P85 är en pålitlig halvautomatisk pistol med en handling av rostfritt stål och sofistikerad design. Liksom alla andra skjutvapen, efter att ha blivit skjuten det bör rengöras för att förhindra interna nedbrytning och förlust av noggrannhet. Lyckligtvis denna process är inte svårt, och med dessa steg-för-steg-instruktioner kan du vara säker på P85 förblir i toppskick.

Instruktioner

1 Före rengöring, inspektera P85 kammare för att säkerställa att det inte laddas. Vara helt säker på att det inte finns någon Patron matas innan du försöker rengöra pistolen.

2 Leta upp din P85 bruksanvisning och leta upp fieldstripping förfarande. Om du inte kan hitta bruksanvisningen, kan den hittas på nätet tillsammans med olika inofficiella fieldstripping förfaranden.

3 Isär P85 som beskrivs i fieldstripping förfarande. Detta ger tillgång till skjutvapen interna arbets delar som som regel bör rengöras varje gång cylindern är.

4 Doppa en lapp i rengöringsmedel och köra det genom pipan flera gånger med staven från rengöringssats. Upprepa med en andra lösningsmedels doppade lapp, och sedan avlägsna lösningsmedlet genom att köra en ren, torr lapp ner hålet. Kör nya patchar ner hålet tills de kommer ut rena.

5 När lapparna kommer ut helt ren, doppa en ny rengörings plåster i olja och köra den genom hålet en gång. Detta smörjer pipan och förhindrar rostangrepp.

6 Ta en tandborste och doppa den i rengöringsmedel. Skrubba de inre delarna av P85 med lösningsmedel och torka rent med en trasa. Fortsätt tills trasan förblir ren efter torka de inre delarna.

7 Applicera en liten mängd olja på alla interna rörliga delar för att smörja dem och förhindra rost ansamling. Sätt ihop din P85 och förvara det på en torr plats.

Tips

  • Det är bäst att rengöra ett skjutvapen på en rejäl och väl upplysta arbetsbordet. Detta förhindrar förlust av smådelar från demonterade firearm.Gun rengöringskit som är gjorda för P85: s 9mm kaliber är sannolikt bäst att använda. Men det är en allmän tumregel att de största fläckar som lätt kan införas i cylindern ska användas för en mer noggrann rengöring.
  • Tvätta händerna noga efter att du är klar rengöring någon pistol, som lösningsmedel och kemikalier som används kan vara något giftiga.