XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man lär sig Callanetics Online


Grundat av Callan Pinckney, är Callanetics en träning som använder fortsatt upprepning av små muskelrörelser och böjning att tona och skulptera kroppen. Callanetics nått höjden av sin popularitet på 1980-talet men har motstått etiketten vara en ren modefluga genom att förbli relevant i dagens förståelse av kondition. Callanetics klasser erbjuds på gym och fitness center i hela landet, men det finns nu möjligheter att lära sig teknikerna på nätet.

Instruktioner

1 Sök ordet "Callanetics" på en video hosting webbplats som Youtube.com. Detta gör att du kan hitta ett urval av gratis Callanetics motion rutiner som utförs av en mängd olika människor. Titta på videor och härma rörelserna i den.

2 Följ med på en online-Callanetics övning klass. Du kan söka efter online-klasser med hjälp av en sökmotor. En webbplats som erbjuder online-Callanetics kurser är FreeCallaneticsExercises.com (se Resurser), där du kan registrera dig för att få en ny Callanetics video skickas till dig med jämna mellanrum.

3 Anmäl dig till den officiella Callanetics hem utbildning som tränar dig att bli en certifierad Callanetics lärare. Detta hem studiekurs finns online på den officiella Callanetics hemsida, Callanetics.com (se Resurser).