XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
2700 kalorifattig diet

Oavsett om du försöker att upprätthålla en hälsosam vikt eller gå upp i vikt, kalorier räknas. En 2700-kaloriintag är en högre kalori regim som kan hjälpa de flesta kvinnor och inaktiva män upp i vikt, och det kan hjälpa aktiva män bibehålla en hälsosam vikt. Det höga antalet kalorier betyder inte att du får äta vad du vill, dock. Oavsett hur många kalorier du behöver äta en dag, är det viktigt att din kost inkluderar en hälsosam balans av livsmedel från alla livsmedelsgrupper.

korn godhet

Korn försörjning B-vitaminer, järn, magnesium och selen. Dessutom, fullkornsprodukter är en bra källa till fiber. Du behöver 10 uns av säd per dag på 2700-kaloriintag. Ett uns av spannmål är lika med en skiva bröd eller en kopp kallt spannmål. För bättre hälsa, göra minst hälften din säd val fullkorn, vilket innebär fullkornsbröd och fullkornsflingor i stället för vitt bröd och förädlade korn spannmål.

Frukt och grönsaker

Frukt och grönsaker kan vara låg i kalorier, men de är en viktig källa till ett antal viktiga näringsämnen som håller dig frisk, inklusive vitamin A och C, kalium och fibrer. Människor som äter mer frukt och grönsaker har lägre frekvens av hjärtsjukdomar, typ-2 diabetes och cancer. Du behöver 3 1/2 koppar grönsaker och 2 1/2 koppar frukt på din 2700 kalorifattig diet plan. Inkludera en regnbåge av frukt och grönsaker under hela veckan för att variera din näringsintag.

Glöm inte Dairy

De flesta amerikaner inte äter eller dricker så mycket mejeri som de borde, enligt US Department of Agriculture. Som en källa till kalcium och vitamin D, mejeriprodukter är viktiga för benhälsa. Du behöver tre portioner av mejeriprodukter per dag på din diet plan, med en portion motsvarar 1 kopp mjölk eller yoghurt eller 1 1/2 uns av naturlig ost. Du bör göra de flesta av dina mjölk val låg fetthalt eller nonfat att begränsa ditt intag av mättat fett.

Välj din Protein

Livsmedel proteinkällor inkluderar skaldjur, kött, fågel, bönor, ärtor, frön och nötter. Förutom att leverera din kropp med protein, dessa livsmedel också hjälpa dig att uppfylla dina behov av järn, zink, magnesium, vitamin E och B-vitaminer. På 2700-kaloriintag du behöver 7 uns av protein livsmedel per dag. Som med de andra livsmedelsgrupper, om du vill maximera näring i din kost, se till att äta en mängd olika proteinkällor under hela veckan. Och när det gäller kött, göra det luta att hålla din intag av mättat fett låg.

Extras

Det är OK att få en lite fett och socker på din diet. I själva verket, hälsosamma fetter - som omfattar fett från oljor, nötter, frön och avokado - kan då användas för att ersätta mättade fetter, hjälpa till att sänka kolesterolnivåerna. Du kan ha 8 tsk olja på 2700-kalori diet plan. En halv matsked jordnötssmör och 1/3 uns av nötter räknas också som en tesked olja. När det gäller livsmedel med fast fett och tillsatt socker, såsom kakor och godis, bör du begränsa din dagliga kalori tilldelning av dessa livsmedel till högst 300 kalorier per dag.