XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Urin är i allmänhet sterila. Det behöver inte bära bakterier, virus och svampar. Allt bär är salter och vätske kropp avfallsprodukter. Därför, i motsats till den allmänna tron, urinvägsinfektion (UTI) är inte orsakas av urin utan av befolkningen i organismer som finns i värdens mag-tarmkanalen och klamrar sig fast på urinröret. UTI är i allmänhet botas och hanterbar, men det behöver en omedelbar och effektiv behandling för att förhindra allvarliga komplikationer.

Gemensam UTI Behandling

En person som lider UTI genomgår vanligtvis ett urinprov för att fastställa orsaken till infektionen. Vanligtvis kommer patienten ordineras för att använda ett antibiotikum för att döda de infektionsorsakande bakterier eller svampar. För enkla infektioner kan en patient sättas under en tre dagars antibiotikabehandling. Allvarliga infektioner kan ta längre tid än sju dagar antibiotikabehandling. Medan ett antibiotikum är bevisat effektiva i att döda sjukdomar och infektioner som orsakar organismer, bär det också vissa hälsorisker på grund av biverkningar, särskilt med långvarig användning av antibiotika. Mot bakgrund av detta naturliga UTI åtgärder fram säkrare men effektiva behandlingar som inte levererar besvärliga biverkningar.

Naturläkemedel

Naturliga UTI behandlingar är vanligtvis växt- och livsstil-baserade. De är också billigare och mer lättillgänglig. Alternativet för denna typ av behandling varierar från mat, örter för att saker som du vanligtvis hittar i ditt kök. Upprätthålla ett bra flöde av urin är bra att hantera infektionen. Öka ditt vätskeintag hjälper kroppen effektivt späda och spola ut oönskade ämnen. Dricka en blandning av ½ tsk. bakpulver i 8 oz. av vatten är en av de klassiska köks UTI åtgärda. Ta en lätt lösning av bakpulver i systemet höjer syra basbalansen av sur urin, en vanlig infektion symptom. Dessutom kan vissa frukter som du lätt kan hitta i ditt kylskåp faktiskt hjälpa dig att hantera urinvägsinfektion. Att äta färska eller Juiced blåbär och tranbär gör din kropp att dra nytta av dess bakteriehämmande egenskaper. Dessa frukter bär också komponenter som förhindrar sjukdomsframkallande bakterier från strö ner i urinblåsan. Ett annat användbart frukt är ananas. Detta tropiska frukter befanns bära bromelain, ett enzym som fungerar som en naturlig antibiotika. Tomat är en annan frukt som bär en kraftfull alkaliserande effekt som hjälper till att neutralisera kroppens pH, vilket ger dig starkare immunförsvar för att förhindra uppkomsten av UTI symptom.

C-vitamin tillskott

Bortsett från fruktkällor, med C-vitamin tillskott befanns effektivt för att förhindra eller hantera återkommande urinvägsinfektioner. C-vitamin hjälper till att hålla urinblåsan friska och garantier hälsa mot inkräkta sjukdomsalstrande bakterier och organismer.

aromaterapi

Den lugnande och avslappnande effekt av aromaterapi i kombination med traditionell massage, är känt för att förbättra hälsan. Därmed hjälper det lindra kroppen av obehag som väckts av UTI symptom såsom buksmärtor och svullnad.

Den helande kraften i örter

Antingen i tinkturer eller te, kraftfulla, antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper örter, såsom pipsissewa, buchu, echinacea och uva ursi har länge använts för att avhjälpa smärta och obehag som väckts av symptomen av UVI.

Försiktighet

Med naturliga behandlingar, är ingen uppmuntras att självmedicinera. Även med växter och örter, det finns en god chans att drabbas av konsekvenserna av felaktig användning. Söka hjälp av en herbalist eller homeopat innan du försöker ut ett växtbaserat rutin.