XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur lång tid tar det att Walk 10.000 steg?

Walking är en bra form av motion, speciellt för nybörjare. Walking inte kräver pengar, specialutrustning, eller ett gym medlemskap. När du gör en promenad rutin, börja långsamt sedan öka farten och intensiteten i en lämplig takt. Det är också alltid en god idé att konsultera en läkare innan du påbörjar någon typ av träningsprogram.

Hälsofördelar

Promenader ensam har många hälsofördelar. Walking kan sänka LDL-kolesterol, ökar med hög densitet liproprotein kolesterol, sänka blodtrycket, minska risken för diabetes, eller hjälpa till att hantera diabetes, hantera vikt, förbättra humöret, förbli starkt och hålla formen. För maximal hälsofördelar, arbeta upp till 30 till 60 minuter av intensiva promenader de flesta dagar i veckan.

Början en vandrande program

Det är viktigt att ordentligt förbereda för en walking program, precis som alla andra träningsprogram. Redan innan det första steget tas, med ordentlig fot slitage är en viktig faktor. Uppvärmningen är ytterligare ett viktigt steg, som är ofta över såg. Korrekt värma upp tillsammans med stretching kan förebygga skador. Värmer upp omfattar cirka fem minuter att gå långsamt för att värma upp musklerna. Det är också viktigt att sträcka, men först efter uppvärmningen. Stretching innan uppvärmningen kan leda till skador såsom drog muskler.

Distans

Vid utformningen av en vandrande program, kan det totala avståndet vara ett bra sätt att spåra framsteg. Ett bra verktyg för att mäta avstånd är en stegräknare. En stegräknare är en liten enhet, som fäster på midjan, precis ovanför höften. En stegräknare räknar antalet åtgärder som vidtagits. Offentliga rekommendationer hälsotillstånd som för stora hälsofördelar, är 15.000 steg per vecka av måttlig intensitet aktivitet och 9.750 steg per vecka i kraftig intensitet aktivitet krävs.

10.000 Steps

Den tid det tar att nå 10.000 steg beror på intensiteten av åtgärder som vidtagits. För måttlig intensitet, är 100 steg per minut vidtagits och för kraftig intensitet 130 steg per minut vidtas. Så, om verksamheten är måttlig intensitet, skulle det ta 100 minuter för att nå 10.000 steg. Om aktiviteten är kraftig i intensitet, skulle det ta 77 minuter att nå 10.000 steg. Att ha en aktiv livsstil, är 10.000 till 12.499 steg per dag krävs. Att anses ha en mycket aktiv livsstil, 12.500 steg per dag är nödvändigt.