XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Tecknen & amp; Symtom på Socialisering problem hos barn

De första tre åren av ett spädbarns utveckling är markerade med dramatiska känslomässiga förändringar. En förskola barn lär sig hur man ska reglera sina känslor, spela med andra och tänka mer självständigt. Problem med socialisering är oftast tydligt under dessa tidiga år och kan identifieras genom närvaron av en eller flera "röda flaggor." Om du ser ett mönster av socialisering problem med ditt barn, söka professionell hjälp och rådgivning för att arbeta igenom de frågor som så tidig ålder som möjligt.

tidiga Förhållanden

Under förskoleåren, utvecklar ett barn en grundläggande känsla av förtroende för världen omkring henne, genom att uppleva säkra relationer med sina primära vårdgivare. Enligt Michigan Department of Community Health, har ett spädbarns hjärna cirka 100 miljarder nerver som behöver miljö stimulering för att bilda anslutningar bestämmer ett barns känslomässiga utveckling. Uppmärksam, är viktigt att vårda omsorg för att bilda friska hjärn nödvändiga anslutningar för korrekt emotionell utveckling. Primära vårdgivare tillbringar mest tid med sina barn, vilket gör dem de främsta arkitekterna av emotionell utveckling av sina barn.

motstår Touch

Ett barn som inte gillar att bli rörd eller hållas kan ha en socialisering problem. En väl socialiserade barn söker föräldra beröring och kärlek när han är osäker, ensam eller känner given. Ett barn som inte gillar att bli rörd kan uppvisar tecken som övergripande ryggen när den hålls, driver bort en vårdgivare eller bli aggressiv om närmade sig. Leta efter ett genomgående mönster, snarare än en situations reaktion som en indikator på en socialisering problem.

alltför beroende

Å andra sidan kan ett barn som är alltför beroende eller klamra sig fast vid en vårdgivare också har en socialisering problem. Han kan vara rädda för de flesta nya situationer och frysa när de ombads att prova något nytt. Händelser som ingjuta glädje i många barn, som att gå på en studieresa, träffa nya barn eller lära sig något nytt, kan orsaka skräck i en under socialiserade barn. Han kan inte vara lätt att trösta, oavsett hur många försäkringar erbjuds, och hennes rädsla kan tendera att vara överdriven.

Oengagerade eller Ointresserade

En oengagerade barn kan inte uttrycka någon nyfikenhet när de utsätts för nya situationer. Vanligtvis kommer hon inte uttrycka en preferens för sina egna vårdgivare över någon annan. Det är inte främmande ångest och touch möttes med likgiltighet. En oengagerade barnet inte uttrycka känslor, även när de utsätts för situationer som orsakar fysisk smärta, skada eller lidande för de flesta barn.