XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Förgiftning från Copper husgeråd


Till stor del återfinns i hjärnan och levern, är koppar ett naturligt förekommande ämne i våra kroppar. I själva verket, människor behöver spårmängder av koppar för att överleva. Vissa tror koppar vara de bästa rätter för matlagning, och fodrad samt ofodrade kopparkärl tjänar många kulinariska ändamål. Dessa fartyg emellertid inte passar alla kulinariska nödvändighet eftersom koppar reagerar med vissa livsmedel och detta kan leda till obehagliga hälsofrågor.

Fodrade och Unlined Koppar

Du kommer att finna att en annan substans linjer flesta koppar redskap. Det finns några fartyg såsom de som används specifikt för caramelizing socker eller slå äggvita som inte har ett foder. Eftersom koppar är något sura till sin natur, men det har en tendens att reagera med vissa livsmedel om fartyget inte är fodrad.

Livsmedel som reagerar till Copper

Du bör inte använda kopparkärl för lagring av inlagda livsmedel eller för betning livsmedel. Dessutom bör dricksvatten inte förvaras i kopparkärl. Förvara inte mjölk och mjölkprodukter som grädde, smör, etc. i kopparkärl som det skulle kunna reagera med metallen och orsaka sjukdom. Det samma gäller för honung, citrusjuice och yoghurt, eftersom de har sura egenskaper som skulle kunna reagera med metallen. Koppar redskap inte heller bör användas för att äta, dricka och servera dessa livsmedel. Om en koppar redskap får stå i mejeri eller sura livsmedel, bör maten kasseras för att undvika hälsoproblem.

Biverkningar av koppar Förtäring

En av de vanligaste biverkningarna av överskott koppar är en gastrointestinal infektion. Detta kan låta känslor av illamående, kräkningar, diarré och ont i magen. Det kan också vara ett metallsmak i munnen och en allmän känsla av letargi och svaghet. Dessa symtom är tillfälliga och kommer successivt att blekna bort.

Långsiktig Intag av koppar

Den mänskliga kroppen är i stånd att bearbeta stora mängder koppar. Detta innebär att om du har en överdriven mängd i kroppen, kommer du lätt kunna utsöndra det. Faktiska kopparförgiftning kan inträffa om du har intas under en lång period, en mat som var inlagd i koppar. Symptomen är huvudvärk, metallisk känsla på tungan, yrsel och konstant törst. Däremot kan en läkare behandla dig för dessa förhållanden.

Koppar i livsmedel från Culinary Ware är inte dödlig

Om du skulle lägga grädde av vinsten, vilket är surt i naturen, äggvitor slagna i en ofodrad kopparkärl, kommer ni att sluta med en gastrointestinal tillstånd. Även om detta inte livshotande, kan det vara besvärande. "Ja, människor kan få gastrointestinala störningar. Men i motsats till vad många tror, ​​är det inte livshotande", säger Dr I. Herbert Scheinberg, en av USA: s få experter på kopparförgiftning.