XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur kan vi minska magen fett med piller

Viktminskning är den vanligaste kondition och självförbättring mål, och fett i magtrakten är en primär klagomål. Flera viktminskning piller finns på apotek, hälsokostbutiker och webbplatser. Dessa produkter lovar att bidra till att minska magen fett och kroppsvikt. De flesta av dessa fettförbränningen och viktminskning piller inte är medicinskt visat sig vara effektiva, och vissa kan till och med vara skadligt. Viktminskning piller som grönt te extrakt och ört Hoodia anses säkra. Over-the-counter läkemedel Alli har godkänts av Food and Drug Administration för att minska i vikt och magen fett.

Steg 1

Konsultera en läkare om din vikt problem. Överskott magen fett och viktökning kan orsakas av sjukdomar såsom diabetes, ökad insulinproduktion och sköldkörtelrubbningar. Din läkare kan avgöra om du använder piller för att minska magen fett är säkert för dig. Informera din läkare om alla receptbelagda och växtbaserade läkemedel du använder.

Steg 2

Ta grönt te kosttillskott enligt anvisningarna på produktinformationen. Grönt te tillskott kan förbättra kalori metabolism för ökad fettförbränning, särskilt runt magen. Grönt te piller anses i allmänhet säkra, men deras effektivitet som en viktminskning stöd har inte fastställts.

steg 3

Konsumera växtbaserade kosttillskott hoodia enligt anvisningar på produktetiketten. Detta växtbaserade läkemedel innehåller en aktiv ingrediens som kallas P57, som är en aptitnedsättande. Det fungerar genom att utlösa hjärnan att känna mätta även utan att äta och försena hungerpangs. Det kan ta flera veckor för Hoodia att vara effektiva, dock. Använd denna diet piller förutom motion och en balanserad kost för att minska magen fett.

steg 4

Använd viktminskning medicinering Alli. Ta en kapsel tre gånger om dagen före varje huvudmåltid. Alli är en over-the-counter form av receptbelagda läkemedel orlistat, vilket minskar fett absorption i kroppen. Denna viktminskning piller har godkänts av FDA, men det kan orsaka biverkningar och bör endast tas enligt anvisningarna.

varningar

  • Alli förhindrar kroppens upptag av essentiella fettlösliga vitaminerna A, D, E och K. Dessa vitaminer bör kompletteras medan du tar detta fett-reducerande piller. Alli kan också orsaka biverkningar såsom uppkördhet, magont, gasbildning och diarré. FDA citerar också rapporter om leverskada på grund av Alli, så ta denna viktminskning piller exakt enligt anvisningarna.

tips

  • Ta inte mer än en typ av viktminskning piller åt gången. Minska bukfett också kräver en balanserad kost och regelbunden motion.
  • Minska fett med livsmedel såsom fiberrika spannmål, färsk frukt och grönsaker, fisk och magert kött.

Saker du behöver

  • Extrakt av grönt te kosttillskott
  • Hoodia tillskott
  • alli medicinering