XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hastigheten kan skilja genomsnitt från stora fotbollsspelare. Offensiva spelare med exceptionell hastighet är ett hot mot poäng på alla spel. Försvarare med exceptionell hastighet ger mångsidighet. Arvsmassa bestämmer mycket av din potential, men lämplig utbildning kan bidra till att förbättra din hastighet. Fotboll är ett spel av explosiva rörelser och våldsamma kollisioner. Utveckla fotbollsspecifika muskelstyrka hjälper dig att bli en mer värdefull spelare. Hastighet utbildning innebär flexibilitet arbete samt styrketräning.

Instruktioner

1 Utveckla ett utbildningsprogram som involverar både övre, lägre och kropps träning. Totala styrkan är viktigt, inte bara starka ben. Makt rengör och hänga rengör är Olympic hissar som hjälper fotbollsspelare utföra explosiva rörelser som att köra genom en tackler eller ta itu med en boll bärare med sprängkraft. Knäböj producera starka quadriceps, hamstrings, glutes och höfter flexors. Vadpress, ben lockar och främre squats är andra hissar som producerar starka ben. Se "styrkeövningar" länken i avsnittet Resurs för bilder och video i många av dessa övningar.

2 Träna två gånger varje vecka för att stärka benen. Träning för ofta orsakar trötthet och kan leda till skador. Utför varje hiss med rätt form för att uppnå maximal nytta och för att undvika skador. Att producera bar hastighet är nyckeln till att utföra Olympic lyfter ordentligt.

Makt rengör börja med baren på golvet. Förläng benen samtidigt höja ribban från marken. Makt rengör änden genom att svänga armbågarna runt baren och fånga baren på bröstet. Släpp bar på golvet för att påbörja nästa repetition.

För hänga rengör att hålla baren på armslängds avstånd, vanligen något över knähöjd. Swing armbågarna och fånga baren tillsammans bröstet som med kraft renar.

Knäböj börjar vanligtvis med baren på dina axlar när du står upprätt. Böj knäna och höfterna. Upprätthålla en välvd nedre delen av ryggen medan stickning bröstet ut. Sjunka tills quadriceps är parallella med golvet. räta sedan benen samtidigt som en krökt rygg med bröstet sticker ut.

3 Praxis kör åtminstone två gånger i veckan på dagar du inte utför underkroppen hissar. Detta kommer att minska risken för trötta benen och även hjälpa bli av med ömhet i samband med lyft. Öva löpande 40-yard streck i 30-sekundersintervall.

4 Öva kör mekanik för att öka effektiviteten i varje steg. En liten framåtlutning av hela kroppen och avkopplande dina muskler är två smärre justeringar som kan producera stora fördelar. Running spänt kommer att sakta ner dig.

Tips

  • Använd alltid en spotter när du utför lyft med tunga vikter. Observatörer bidra till korrekt form används vid lyft och ge säkerhetsstöd.
  • Kontakta en lokal personlig tränare om du är osäker på hur man utför en hiss. Det säkraste och bästa sättet att lära sig är med praktisk erfarenhet.
  • offra aldrig formen vid lyft. Använd lättare vikter om form äventyras vid lyft. Allvarliga skador kan uppstå om korrekt form inte används.
  • Sträck varje dag för att hålla benen flexibel.