XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

NFL Defense Styles


Fotboll handlar om förutsägelse och strategi. Att veta pjäsen det andra laget kommer att ringa och reagera på lämpligt sätt det är avgörande. För försvar, innebär det att använda rätt formationer för att stoppa brott från att nå målområdet. Det finns ett antal olika sätt ett lag kan försvara.

4-3 Defense

Detta är den vanligaste typen av försvar som används i fotboll idag. Fyra defensiva linemen stå på frontlinjen mot brottet. De kommer sannolikt de första spelarna brottet kommer att göra kontakt med så de bör vara skicklig på att hålla sin mark. Tre linebackers står bakom dem för att säkra linjen. Två safeties är bakom linebackers medan två corner står på utsidan av säkerheter.

Detta bildningen fungerar väl i rinnande lekar och när ett pass rush kallas, det gör det möjligt för försvaret att stiga genom brottet och avskeda quarter. Det är dock inte lika effektivt om en passningsspel kallas på grund av det låga antalet linebackers tillgängliga att försvara mottagare.

3-4 Defense

Det brukade vara den vanligaste försvaret på 1980-talet, men har sedan dess ersatts av 4-3 formation. Det ställs in simillarly till 4-3, men med tre ner linemen snarare än fyra. Den extra spelare blir en annan linebacker. Att ha en fjärde lineman lägger tryck på quarterback, enligt Football Made Simple.

Nickel eller Dime Defense

Denna formation innebär åtdragning av pass försvar alternativ. I en nickelbildning, är en linebacker flyttas till baksidan av försvaret och placeras mellan de två säkerheter. I en dime formation, blir en annan linebacker en defensiv back och placeras mellan de två säkerheter. Detta spel är vanligt att använda när ett pass är mest förväntas: när brottet har tredjedel ner och många varv att gå innan en första ner.

mål Defense

Detta snävaste formation används när brottet är nära att näta en touchdown. Sex försvarare används på framsidan för att försöka hålla linjen så att brottet inte kan bryta igenom och göra. Även effektiv mot en körning, det försvagar den bakre änden, lämnar den känslig för ett pass.