XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kyckling och ris: kalorier

Kyckling och ris är en välsmakande entree som är lätt att göra, och det kommer inte att fungera mot dig i dina ansträngningar att hålla ditt kaloriintag ner. För att göra denna maträtt, noggrant laga sex bitar av kyckling i en liten vegetabilisk olja i en kastrull och tillsätt vatten, ris, spanska oliver, färska grönsaker, koriander, salt och peppar.

Fakta

Det finns cirka 448 kalorier i en servering av hemlagad kyckling och ris. En portion innehåller en kopp ris och ett skinnfria, 3-oz. kycklingbröst, eller 3 oz. av kött från en skinn kycklingklubba. Kyckling och ris innehåller 7 g fett totalt, 2 g mättat fett och 49 mg kolesterol. Grönsakerna i kyckling och ris innehåller mycket lite kalorier. Dessa ingredienser inkluderar tomater, grön paprika, röd paprika, selleri, morötter, majs, lök, vitlök och ärter.

Betydelse

Enligt National Heart, Lung and Blood Institute, en 1000 till 1200 kalorier om dagen diet plan för kvinnor, och en 1200 till 1600 kalorier per dag diet plan för män kan hjälpa till med viktminskning, kvinnor som motionerar regelbundet och är L65 pund. eller mer kan följa en 1200 till 1600 kalorier om dagen diet för att gå ner i vikt. Kyckling och ris kan vara en av de förrätter på en viktminskning diet plan eftersom antalet kalorier i denna maträtt är låg, lämnar tillräckligt med utrymme för en kalorifattig frukost och lunch. Med tre lågt kaloriinnehåll måltider per dag är ett hälsosamt sätt att gå ner i vikt.

överväganden

Kalorierna i kyckling och ris kan vara mer om någon fett eller hud är kvar på kycklingbitarna används för att göra denna maträtt. Enligt Ohio State University Extension, det finns 142 kalorier i en tre-oz. skinn kycklingbröst och 193 kalorier i en 3 ½-oz. kycklingbröst med huden. Den extra 1/2 oz. står för huden.