XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bär Mini medaljer


OS kan visa sig vara en inspirerande händelse för många sportfantaster. Titta på rekordbrytare som Michael Phelps i sommar-OS eller påminna lysande resultaten för den amerikanska olympiska hockeylag i 1980 vinter-OS ger många fans känslor av nationell stolthet och genomsyrar dem med en önskan att göra sitt personbästa på deras valda sport. Ungdomar kan också drömmer om sina egna OS-medaljer och kanske vill ha mini-medaljer som en hyllning.

Instruktioner

1 Sätt mini-medalj på ett band och bär den framträdande runt halsen. Detta är hur standard OS-medaljer visas när de vunnit och sedan delas ut i montern. Du kan bära en mini-medalj på samma sätt.

2 Fäst mini-medalj till din skjorta och placera den på vänster sida. Victory medaljer går ofta på den vänstra sidan av en uniform och samma gäller för idrottsmedaljer. Mini-medaljer kan bli ovewhelmed när man bär på ett band, så varför inte visa dem på vänster sida av skjortan?

3 Rama in mini-medaljer och sätta dem under glas. Detta gör att du kan hänga dem på väggen i sovrummet eller kontoret. Dessa typer av medaljer visas fint på en svart filt bakgrund och samla mini-medaljer är ett bra sätt att visa din entusiasm för de olympiska spelen.

4 Samla mini-medaljer av stora olympiska hjältar som Jim Thorpe, Jesse Owens, Bob Hayes, Bruce Jenner, Eric Heiden och Michael Phelps. Din samling kommer att vara mycket mer noggrann när man kan samla mini-medaljer av stora olympiska stjärnor i det förflutna. Dessa kan visas tydligt på väggarna i ditt kontor, rec rummet eller sovrummet.