XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man läser min Eagle Cuda 300


Den Cuda 300 är en ekolod gjord av Eagle Electronics. Den här enheten använder en displayenhet och en omvandlare för att skicka och tolka sonar vågor under båten. Information såsom vattendjupet, undervattenshinder, båtens fart och vattentemperatur visas på skärmen tillsammans med pixelations indikerar fisk och deras djup. Att veta hur man läser och använda denna information är nyckeln till framgång med Cuda 300.

Instruktioner

1 Läs de två stora svarta siffror i det övre vänstra hörnet av skärmen. Den översta numret är vattendjupet under båten, som visas i standardinställningen fötter. Under denna läsning är vattentemperaturen kring båten, som visas i standard Fahrenheit inställningen.

2 Leta efter djärva, svarta linjer som bölja längst ned på skärmen. Denna linje är den bottensignalen och visar terrängen och topografin av vattnets botten.

3 Visa några stora grupper av pixlar som bete och små fiskstim. Stora fisk visas som svarta bågar rör sig genom vattnet. Pixlar nära vattenytan bör läsas som skräp och vatten född flotsam.

4 Läs nedre vänstra hörnet nummer som djupintervallet. Denna siffra indikerar det maximala djupet du har enheten inställd på. Använd detta område inställning eftersom det ökar tillförlitligheten med skräp och fisk inom området.

5 Studera botten svarta och grå linjer. En tjock svart linje visar vattnet botten som grov och stenig där grå indikerar en mjukare botten.