XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur hälsosam naturligt bearbetade Evaporated Rörsocker?

Socker är sött, men det är inte en hälsokost, som är inte att säga att det inte har en plats i din kost - i små mängder. Rårörsocker, tillverkad av socker växt, har blivit ett populärt alternativ till vitt eller raffinerat farinsocker eftersom det genomgår mindre bearbetning än raffinerat socker. Sockerrör ses också som friskare än den allestädes närvarande konstgjorda majs sötningsmedel med hög majssirap. Evaporerad rörsocker, som har en brun färg, kommer från avdunstad rörsockersaft och faller in i klassificeringen av råsocker.

näringsämnen

Medan avdunstat rörsocker kan behålla något mer näringsämnen än raffinerat socker, inga socker innehåller betydande mängder av vitaminer och mineraler. Rörsocker, liksom alla andra sockerarter, innehåller 4 kalorier per gram. Rörsocker innehåller sackaros, den vanligast förekommande naturliga sötningsmedel, som är tillverkad av två enkla sockerarter, glukos och fruktos.

fördelar

Utanför den effekt det kan ha på tänderna, har rörsocker inga toxiska effekter när ätit i rimliga mängder. Avdunstat rörsocker kommer också från naturliga växter och undergår mindre bearbetning än raffinerat socker. Kolhydrater, oberoende av källa, tjänar också som kroppens främsta energikälla. Rörsocker kan också tillfredsställa en medfödd längtan efter sötsaker.

nackdelar

En nackdel med avdunstat rörsocker kan komma från den förväntade nyttan som friskare än raffinerat socker, vilket kan fresta vissa människor att äta mer av det. Att äta för mycket av allt, inklusive rörsocker, kommer att resultera i viktökning. Rörsocker levererar också några verkliga näringsämnen. En stadig diet av rörsocker skulle orsaka näringsbrist - liksom håligheter. Syra som produceras av bakterier som bryter ner socker förstör tandemaljen.

märkning

Produkter som innehåller detta ämne är ofta märkta som innehåller avdunstad rörsockersaft. Den amerikanska Food and Drug Administration, eller FDA, protesterar mot denna beteckning eftersom beskriva rårörsocker på detta sätt verkar antyda att produkten innehåller juice, ett livsmedel uppfattas som friskare än socker. Det är FDA: s uppfattning att bara grönsaker och frukt, inte sockerrör, kan fungera som "juice" källor.