XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Low-Carb ersättning för pannkakor

På en kolhydratfattig diet, du undvika carb-rika livsmedel såsom bröd, ris, pasta och andra sädesslag. Regelbundna pannkakor, gjorda av bovete, kärnmjölk eller blåbär, bland andra varianter, är med på listan över höga carbohydratematar att hoppa, som är sex-tums kärnmjölk pannkakor, som var och en innehåller 22 gram kolhydrater. Men du behöver inte eliminera pannkakor från din diet så länge du använder lägre kolhydratsubstitut.

Gör Färskost Crepes

Crepes är tunna pannkakor som kan vara låg på kolhydrater, medan varje matsked fettfri färskost innehåller 1,4 gram kolhydrater. Gör en tunn smet med färskost, ägg, kanel och muskot, och koka den i en stekpanna med en liten mängd rapsolja. Saker de kokta crepes med fettfri ricottaost och valnötter, och tjänar fyllda crepes med oordning äggvita på sidan. Du kan ta dessa crepes med dig på vägen om du viker dem noga.

Använd keso i din pannkakssmet

Keso pannkakor med nonfat keso och ägg använda en matsked mandel måltid eller sojamjöl tjockna smeten utan att lägga mycket kolhydrater. En kopp fettfri keso innehåller 9,7 gram kolhydrater och ger 15 gram protein, eller 30 procent av det dagliga värdet. Det är också en källa till kalcium, som hjälper till att bygga och underhålla bentäthet, och vitamin B-12, vilket är nödvändigt för att förhindra anemi.

Lägg grönsaker till din frukost

Till lunch, middag eller en välsmakande frukost, försök att göra isbergssallad pannkakor med riven zucchini och lök, ägg, svartpeppar och muskot, med en bit av low-carb mjöl för att hjälpa den att binda ihop. En kopp zucchini har 3,8 gram kolhydrater, och ägg är kolhydratfria. Du kan variera receptet med riven gul squash eller rovor i stället för zucchini eller genom att tillsätta rivna morötter eller hackad spenat. Tjäna dina zucchini pannkakor med skivade tomater och toppa dem med strimlad mager schweizerost.

Limit Sugary pålägg

För att begränsa din kolhydrater konsumtion, undvika att lägga söta pålägg, såsom sirap, sylt eller honung, dina pannkakor. En enda matsked pannkaka sirap innehåller 12 gram kolhydrater. Försök istället toppning dina pannkakor med bär eller annan typ av frukt. En hel kopp skivade jordgubbar innehåller 13 gram kolhydrater. Fettfri vanlig yoghurt, krossade nötter och mutter eller jordnötssmör är andra näringsrika, låg-kolhydrat alternativ, beroende på hur många kolhydrater du är begränsad till varje dag. Smör är kolhydrat-fri, men den är hög i ohälsosamma mättat fett.