XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Balans är ofta en förbisedd del av kondition. Många sportaktiviteter kräver stabil balans, så du bör utveckla denna aspekt av kroppslighet om du vill konkurrera framgångsrikt. Stabil balans är också en tillgång för äldre personer som kan vara benägna att halk och fallolyckor.

Instruktioner

1 Blunda och stiga upp på spetsarna på tårna. Var noga med att stå nära några försörjning. Upprepa denna rörelse 10 till 12 gånger.

2 Stå på vänster ben och böja höger ben en aning tills den är från marken, också hålla ögonen stängda under denna övning. Sedan upprepa samma rörelse som står på höger ben. Se till att det är en hållbar försörjning i närheten.

3 Slutföra samma övning från Steg 2, men istället för att höja benet upp, lyfta benet långsamt ut till sidan av kroppen. Återigen, vara säker på att det finns ett stöd i närheten.

4 Utöva de lårmusklerna eftersom de är en viktig fysisk komponent i god balans. Några effektiv muskel- eller quadriceps lår övningar är knäböj press, utfall, förlängningar ben, och benpress. Löpning och promenader också öka låret muskelstyrka.

5 Ät så många blåbär som möjligt. Nyligen genomförda studier har visat att blåbär innehåller en kemikalie som fungerar som ett anti-oxidanter som minskar förlusten av balans när vi åldras.

6 Håll dig aktiv som du ålder. Inaktivitet är fiende till god balans. Någon fysisk aktivitet kommer att bidra till att upprätthålla god balans när du blir äldre.

Tips

  • Inte alla aktiviteter är skapade lika för alla människor i alla åldrar så kontakta din läkare innan man vidtar några fitness regimen.