XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hem rättsmedel för svullnad i ansiktet


Svullnad i ansiktet, eller ödem, är en vanlig åkomma som orsakas av någon av en mängd olika sjukdomar. Enligt US Department of Health and Human Services MedlinePlus hemsida, är svullnad i ansiktet resultatet av vätskeansamling i ansiktsservetter. Det finns flera enkla huskurer som kan hjälpa till att ta ner svullnaden.

kalla kompresser

University of Maryland Medical Center rekommenderar kalla kompresser för att ta ner någon obehaglig svullnad i ansiktet. De flesta större återförsäljare säljer masker som kan placeras i frysen tills kallt, och sedan slitna att leverera kall kompression till regionen runt ögonen, övre näsa och övre kinder. Om du vill göra din egen bara använda is i en plastpåse, vara noga med att linda påsen först i ett isolerande skikt av tyg, såsom en handduk för att undvika risk kall skada på huden i ansiktet. Genom att förorsaka blod och vävnader i ansiktet att dra ihop sig, kan kalla kompresser vara effektiva för att reducera eller eliminera svullnad i ansiktet.

Höj vid läggdags

Ett annat sätt att höja ansiktssvullnad hemma, säger MedlinePlus, är att hålla huvudet högt när de sover. Chefen för en ställbar säng kan höjas om du har en, annars är det lämpligt att stapla extra kuddar nedanför huvudet innan du somnar. Att hålla huvudet högt under sömnen kan bidra till att förhindra överflödig vätska från att bygga upp i svullna vävnader ansikts, och kommer sannolikt att minska svullnad - den allmänna regeln för förhöjning av någon svullen kroppsdel ​​är att hålla det ovanför ditt hjärta. Propping upp huvudet under sömnen är en enkel och bekväm botemedel mot svullnad i ansiktet.

Minska saltintaget

Att minska saltintaget är ett effektivt sätt att minimera eller eliminera svullnad i ansiktet. Den vätskeretention som leder till ett svullet ansikte är orsak med njurarnas fäst av salt, vilket kan bero på hjärtsjukdomar och andra sjukdomar, enligt MedicineNet. Livsmedel för att undvika - i syfte att minska saltintaget - är vanliga föremål såsom chips, pommes frites, snabbmat och helt enkelt saltkaret själv. Denna åtgärd har rekommenderats för många år av läkare som ett alternativ till receptbelagda diuretika.

Hem Diuretika

Termen "diuretikum" betyder helt enkelt en substans som ökar flödet av urin från kroppen. En ansiktssvullnad åtgärd som kan hittas i nästan varje hem kan vara förvånansvärt enkelt. Kaffe, te, eller "vatten piller" all arbete med samma aktiva substans - koffein. Koffein är noterat på MedicineNet som ett diuretikum, och är mer än sannolikt den vanligaste diuretikum du hittar hemma. När du använder koffein som ett diuretikum kan ge effektiva resultat för att bekämpa svullnad i ansiktet, inte gå överbord. Övervaka koffeinintag på en vettig nivå, och om du har hjärtproblem, diskutera med hjälp av koffein som ett botemedel för svullnad i ansiktet med din läkare.