XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

MRSA, eller MRSA, är en typ av staphinfektion orsakas av bakterier. MRSA kan gå in i kroppen genom ett snitt eller skrapa av din hud eller genom torr eller sprucken hud. Denna speciella staphinfektion är resistent mot vissa antibiotika som kallas beta-lectams, som används för att bota Staph infektioner. Dessa beta-lectams inkluderar oxicillin, penicillin eller amoxicillin droger. Du kan göra många saker för att undvika en MRSA-infektion. Om du hamnar contracting det, men det finns några sätt att försöka bli av med det.

Instruktioner

Hur man kan bli av en MRSA-infektion

1 Fråga din läkare för antibiotika. Det finns antibiotika som kan bli av med en MRSA-infektion. Dessa alternativa antibiotika kan inkludera klindamycin, trimetoprim eller sulfametoxazol antibiotika.

2 Din läkare kan rekommendera att du använder antibiotika salvor och antibakteriella tvålar för att minska mängden bakterier på huden. Detta kan förhindra ytterligare spridning av infektionen på dig och andra människor. Din läkare kan ordinera dessa antibiotikabehandlingar under en kort tid. Dock bör du tala om för din läkare om du har nya symtom eller om infektionen inte förbättras, blir värre eller avkastning.

3 Om du vill bli av med en MRSA-infektion, kan läkare läkare dränera vätska från det smittade området. Din läkare kommer att öppna såret, dränera vätska och sedan täcka såret. Du måste hålla det område som omfattas tills den har läkt. Då kommer du att behöva återvända till läkarens kontor för hälsokontroller. Försök inte att dränera vätska på egen hand. Om du klämma eller peta infektionen, kan du skjuta bakterierna längre in i huden och orsaka infektion att förvärras.

4 Bli av MRSA i hemmet. Använd isopropylalkohol för att desinficera objekt som du använder hela tiden, som en pincett eller sax. Tvätt sportutrustning, såsom gruff skjortor, handdukar, uniformer, åtminstone en gång i veckan. Enligt Texas A & M System AgriLife Extension kan du använda kommersiellt desinfektionsmedel eller en ny blandning av en matsked blekmedel i en liter vatten. Dessutom, skölj eller förtvättas alla klädesplagg som har kommit i kontakt med några kroppsvätskor.