XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ett beslut av en livstid, kroppsutsmyckning, såsom tatueringar, är i allmänhet fast inredning på bäraren. Men det finns tillfällen när en kropp konst femåring kan ångra sitt beslut; i denna situation, är alternativen begränsade till antingen en mörkläggning tatuering eller laser borttagning av tatueringar. Laser tatuering borttagning förstör bläcket implanteras i huden under tatuering förfarande; en gång förstörts, kommer kroppen avvisa bläcket naturligt. Laser tatuering borttagning är en kostsam och smärtsam procedur, som endast bör utföras av en fackman.

initial Consultation

Delta i inledande samråd med läkare som kommer att utföra proceduren. Tillsammans med sjukdomshistoria och bakgrund, kommer läkaren också utvärdera storlek, form och färg kvalitet tatuering. Eftersom det finns flera varianter av laserbehandling tillgänglig, det är här stilen av behandlingen kommer att avgöras. Du kan få veta om eller inte förvänta ärrbildning, och hur många besök en fullständigt avlägsnande kan ta.

bedövande

Som laserbehandling kan vara smärtsamt, kan antingen en aktuell bedövande lösning såsom Lidocaine eller Prilocaine tillämpas för att göra förfarandet mer bekväm. Alternativt kommer vissa kliniker injicera området med lokalbedövning innan laser borttagning av tatueringar. En annan alternativ metod innebär användning av en kryo enhet som intag luft, kyler den till under fryspunkten, och tvättar den på huden. Denna typ av förfarande sker samtidigt med borttagning av tatueringar.

avlägsnande

Den tatuering borttagning sker genom att rikta lasern på inked området. Vanligen använda lasrar i tatuering borttagning behandlingar är Q-switchade lasrar, som levererar en hög intensitet pulsad stråle till inked området. Bläcket skadas av pulserna från lasern, och kan därefter tas om hand av kroppens lymfsystemet. Själva avlägsnandet av en tatuering av laserbehandling tar mindre tid än att få en tatuering, i första hand. Tatuering börjar blekna med den första behandlingen.

Upprepa besök

Laser tatuering borttagning kan inte slutföras på ett besök. Kroppens naturliga dränering och avfallsprocesser måste ges tid att verka på deconstructed bläck; besök är fördelade i månaden till 8 veckors mellanrum, beroende på patientens förmåga att läka. Vissa färger av bläck, såsom svart, svarar bra på laser borttagning av tatueringar behandling; bläckfärger såsom grönt och blågrön kan ta längre tid att ta bort, på grund av de färgämnesföreningar som används vid tillverkning dem. Tatuering bläck för närvarande inte regleras av Food and Drug Administration, och det finns ingen standard för tillverkning av tryckfärger; Därför finns det inget sätt att uppskatta hur lång tid det tar för bläcket att skadas av laser.

Eftervård

Precis som den första tatuering har en eftervård förfarande har sin egen typ av eftervård laser borttagning av tatueringar. Främst bland de initiala biverkningar är en märkbar svallning, som kan behandlas genom applicering av is till området, och genom användning av icke-steroida anti-inflammatoriska medel (NSAID) såsom ibuprofen. En aktuell antibiotika kan förskrivas för området, och patienten kan bli tillsagd att undvika långvarig exponering för vatten, eftersom detta kan störa lymfdränage, och ökar risken för ärrbildning. Det rekommenderas också att bära en solkräm av SPF 25 eller högre på de behandlade områdena, eftersom huden där är känslig och lätt skadas av UVB-strålar.