XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Tillverkade för att vara beroendeframkallande, cigaretter och andra tobaksprodukter är ofta svåra att eliminera från ditt liv när missbruket är etablerad. Men de fysiska, sociala och ekonomiska skäl att sluta är så många till antalet att få rökare inte har försökt att sluta på en eller annan punkt. Det är möjligt att sluta framgångsrikt med några steg väl stöds.

Instruktioner

1 Skapa en plan och välja en avsluta dagen. Om du tar ett antidepressivt läkemedel som hjälper dig att sluta, de flesta läkare rekommenderar att du tar medicin för två veckor innan du avslutar.

2 Berätta för alla du vet att du kommer att sluta och vilken dag. Detta kommer att ge dem en rättvis varning om du inte verkar själv direkt efter att du sluta, och det kommer att uppmuntra dig att hålla ditt ord.

3 Samla så mycket stöd som möjligt. Försök att övertyga din make eller partner eller en vän att sluta med dig. Gå med i en stödgrupp online eller hitta en i ditt område.

4 Ta bort alla rökare grejor på din sluta dagen. Kasta bort alla överblivna cigaretter, askkoppar och tändare.

5 Håll dig ockuperade hela tiden för de första dagarna. Gå till restauranger där rökning inte är tillåten, spela en sport, arbetar på fritidsintressen. Kom ihåg att suget blir ofta, men de varar inte så länge.

6 Fira sluta milstolpar. Lova dig själv något nytt om du kan gå två dagar, en vecka, en månad utan att röka. Använd pengarna du annars skulle ha spenderas på cigaretter.

7 Koncentrera dig på att sluta röka, inte behålla din vikt. Diet före eller efter att du har slutat, men inte för de första tre månaderna. Tillåt dig själv några extra pounds. De är friskare än cigaretter.