XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan förebygga och behandla hyponatremi


Hyponatremi är en utarmning av elektrolyter i allmänhet men natrium i synnerhet. Elektrolyter innefattar natrium, kalcium, kalium, magnesium och klorid och har antingen en positiv eller negativ laddning främja elektrisk aktivitet inuti kroppen. Utan dessa mineraler i tillräcklig mängd du bokstavligen inte kunde röra en muskel. Elektrolyter är viktigt att inte bara ämnesomsättning utan funktion i kroppen.

Natrium butiker kan vara förlust på flera sätt, bland annat jogging, kemoterapi, sjukdom, leversjukdomar och sjukdomar.

Instruktioner

Halt det eller läka det

1 Förhindra hyponatremi genom att dricka mer än två liter vatten i en tjugofyratimmarsperiod.

2 Undvik att äta alla livsmedel som orsakar mag upprörd, huvudvärk eller muskelkramper. Detta är tecken på matintolerans. Att äta dessa livsmedel hindrar återuppbyggnaden av elektrolyter. Ät en sund och balanserad kost av frukt, grönsaker, fullkorn, nötter och naturliga oljor.

3 Motion är både en förebyggande och behandlingsmetod för restaurering av elektrolyter. När du tränar, bränner din ämnesomsättning mat och vitaminer mer effektivt, vilket underlättar i återuppbyggnaden elektrolyter.

4 Ta en multivitamin som främjar läkning och det har inget socker, allergener, färgämnen eller socker substitut.

5 Besök din läkare om du misstänker att dina elektrolyt butiker är uttömda. Tecken inkluderar tröghet, ben / fot kramper, hjärtklappning, yrsel, yrsel och muskelkramper. När din labbrapporter är tillbaka och det är fastställt att du har hyponatremi, endast då kan den behandlas.

6 Behandla hyponatremi genom att begränsa vattenintag. Många fall av hyponatremi orsakas av överdrivet intag av vatten, som tvättar natrium och andra elektrolyter från kroppen. När natrium försvinner, måste den återinföras långsamt tillbaka in i kroppen eller svullnad i hjärnan och efterföljande död kan inträffa.

7 återinföra elektrolyter långsamt tillbaka in i kroppen med användning av en elektrolyt Supplement. Din läkare kan administrera en intravenös natrium / elektrolyt droppa om symtomen är allvarliga.

8 Se en nutritionist och / eller naturläkare för optimal wellness. En naturläkare underlättar läkning och främjar välbefinnande holistiskt, som går utöver bara symptom. Den naturpath kan vara en läkare med ett certifikat eller en utbildad läkare.

Tips

  • Rådgör med din läkare för att förstå dina labbrapporter.
  • Inte själv diagnostisera hyponatremi.