XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man är av personlig utbildning


Personlig träning är ett utmanande men givande jobb som ger din möjlighet att bokstavligen förändra någons liv. Personliga tränare är oftast fysiskt vältränade personer som vet hur man motiverar och kommunicera med andra. Oavsett om du väljer att arbeta i ett gym eller starta ett eget företag, att veta hur man blir en personlig tränare kan du skapa en lönsam karriär hjälpa andra i samhället.

Instruktioner

1 Ta reda på om personlig träning är något som du vill göra. Kom ihåg att du kommer att träna andra och kommer att kunna arbeta med en mängd olika människor som är på många olika punkter i deras liv.

2 Skaffa en certifiering. Olika certifieringsprogram finns och du kommer att vilja välja en som är rätt för dig. Undersök priser och tidtabeller, och se till att programmet är ackrediterad. Om du känner till gymmet där du vill arbeta, be chefen som certifieringsprogram hon föredrar.

3 Bestäm om du vill specialisera sig eller behålla din certifiering allmänhet. Specialiserad certifiering innebär att du kan arbeta med dem som har funktionshinder eller vissa skador. En certifiering krävs inte, men att ha en kant på arbetsmarknaden, kan du överväga att ta detta extra steg.

4 Hitta ett jobb på en lokal klubb. Ring klubbar i ditt område och ta reda på deras process för att anställa personliga tränare. Du kanske också vill fråga om de har ett praktikprogram om de inte anställer personliga tränare på den tiden.

5 Inrätta ett eget företag. Även om du har ett jobb på en klubb du kan vill ta på extra kunder. Prata med klubben och ta reda på om du kan hyra utrymme eller tid att använda sin utrustning för utbildning. En annan idé är att inrätta ett hem gym eller gå samman med en annan tränare och öppna en studio.

6 Marknadsföra ditt företag. Sätt ihop en webbplats och gå online fitness grupper för att hjälpa marknadsföra ditt företag. Håll ett kostnadsfritt seminarium och erbjuder gratis prövningar till perspektiv klienter.