XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur många kalorier Do sub smörgåsar har?

En sub sandwich är typiskt gjord på en lång vals och kan vara antingen relativt lågt eller relativt högt i kalorier beroende på storleken av sandwich och vad du sätter i den. Om du väljer en 12-tums sub stället för en 6-tums sub och ladda ner den med massor av majonnäs och fettrik pålägg, kunde man hamnar äta de flesta av dina rekommenderade kalorier för dagen på bara en måltid. Du kan göra din egen sub smörgås att bättre styra kalorier.

Snabbmat Subs

En 6-tums, snabbmat, rostbiff sub på en vit-bröd med sallad och tomat har cirka 296 kalorier. Välj pålägg i stället för rostbiff och kalorier ökar till ca 417, medan om du väljer tonfisk sallad istället, kommer du förbrukar cirka 517 kalorier per 6-tums sub. Om du föredrar kyckling, kommer en sex-tums sub har cirka 320 kalorier. En Philly cheeses sub är en av de högre kalorialternativ med 520 per 6-tums sub. En 6-tums Köttbulle marinara sub är ännu högre i kalorier, med 580. Samma storlek BLT sub är faktiskt en lägre kaloriinnehåll val, med 360 kalorier.

Bröd och krydda Kalorier

Under rulle du använder för din sandwich är en av de viktigaste källorna till kalorier. En 6-tums, nio-korn av vete rulle har omkring 210 kalorier, medan samma stora italienskt bröd valsen har ca 200 kalorier. Vetet valsen är mer näringsrik, men eftersom det har också 4 gram fiber jämfört med bara ett gram i den italienska rulle. För att sänka kalorierna i din sub sandwich, välja sänkt fetthalt majonnäs eller senap istället för vanlig majonnäs. Regelbunden majonnäs har 95 kalorier per matsked, jämfört med 36 kalorier i en matsked sänkt fetthalt majonnäs eller bara tre kalorier i en tesked senap.

kött Kalorier

En annan viktig bidragande faktor till de kalorier i din sub sandwich är den mängd och typ av kött du väljer. A 3 1/2-ounce servering av regelbunden skivad skinka har cirka 163 kalorier, medan samma mängd tunna skivat nötkött har 117 kalorier. Skivad ugnsrostad kalkon är en lägre kaloriinnehåll val, med 104 kalorier per 3 1/2-ounce servering. Om du vill lägga till ost till din sub, kan du skära ner på mängden kött i sandwich att hålla kalorierna nere.

Ost och grönsaker kalorier

Lägga ost till sub kommer också att lägga en betydande mängd kalorier. Varje 1-uns bit cheddar lägger 113 kalorier, medan en uns av schweizerost lägger 106 kalorier. American cheese är lägre i kalorier, med 50 kalorier per skiva. Den lägsta kalori sätt att lägga mer smak och innehåll till din smörgås är att öka mängden grönsaker som du använder. En hel kopp strimlad romansallad har bara 8 kalorier, varje skiva av ett medium tomat bara lägger 4 kalorier och en medel skiva lök har bara sex kalorier.