XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Optimum 100 procent vassleprotein kommer i fyra varianter: banan grädde, utsökt jordgubbe, dubbel rik choklad och vaniljglass. Var och en av de fyra smakerna kommer i antingen en fem pund eller två pund badkar, och innehåller samma näringsinnehåll. Optimum Nutrition rekommenderar du konsumera vassleprotein direkt efter ett träningspass löst antingen i vatten eller mjölk, beroende på dina närings preferenser.

Protein

Optimum 100 Whey Protein innehåller 21 gram protein per portion. Det rekommenderade dagliga intaget för protein är ett gram för varje kilo kroppsvikt. Dela din kroppsvikt med två och två tiondelar för att konvertera från pounds till kilogram. Kroppsbyggare kommer att vilja konsumera mer protein, upp till mellan en och en halv och två gram per kilogram. Medan en vassleproteinpulver inte kommer att ge dig hela mängden protein du behöver i en dag, kommer det att hjälpa att mata dina muskler som behövs för protein efter träningen. Öka mängden protein i din efter träningen skaka genom att blanda pulvret med helmjölk.

Kalium

Kalium är viktigt i återuppbyggnaden av muskelfibrerna efter ett träningspass. Kalium används främst för att hjälpa musklerna. Dessutom kommer kalium bidra till att reglera blodtrycket. Optimum 100 Whey Protein innehåller 240 milligram av kalium, vilket bidrar till att stimulera din muskeltillväxt efter träningen.

kolhydrater

Optimum 100 Whey Protein är låg på kolhydrater, som endast innehåller fyra gram i en enda portion. Även kolhydrater är viktiga innan träningen för att ge energi, kommer överdriven kolhydrater konsumtion efter träningen till spillo och kan omvandlas till fett. Förutom att leta efter hög proteinhalt i proteinpulver, bör du också leta efter en liten mängd kolhydrater, särskilt om fettförbränning är en del av dina träningsmål.

Vassle vs. Soy

Många kroppsbyggare har en preferens för vassla eller sojaprotein i sina efter träningen skakar. Viss forskning indikerar att vassleprotein kan vara bättre än sojabaserad proteinkällor. Vassleprotein har ett högre biologiskt värde, vilket innebär att vassleprotein är mer lättsmält och ger en större mängd tillgängliga protein. Med andra ord kommer en ekvivalent mängd av soja och vassleprotein har en annan mängd användbart protein. Som vassleprotein har ett högre biologiskt värde, kommer din kropp dra mer nytta av vassleprotein än från en motsvarande mängd sojaprotein.