XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Teman för fotboll Spel


Fotbollsmatcher har en traditionell struktur, men du kan göra dem lite mer dynamiskt genom att lägga till ett tema för dem. Temat kan relatera till syftet med spelet eller spelarna i spelet, och du har bara för att stödja temat med lämpliga underhållning, grejor, uniformer och förfriskningar.

Motståndare

Göra icke-traditionella motsatta team för att skapa ett tema för en fotbollsmatch. En "powder" fotbollsmatch tema är när grupper av flickor spela mot varandra, och ofta klä upp i ljusa färger med sportiga, höga strumpor och pannband. Far-och-son fotbollsmatcher kan spelas, liksom storebrors och föga bror spel. All-Star-spel kan också skapas som teman för att ha de bästa spelarna från ett område för att spela i en fotbollsmatch i slutet av en säsong.

Underhållning

Fotboll filmer kan ligga till grund för fotbollsmatcher om du infoga musik och stilar från filmerna i live action. Spela musik från ljudspår välkända fotbolls filmer under en fotbollsmatch, och införliva citat från filmerna på banderoller och minnes muggar och t-shirts för spelet. Du kan också spela upp klipp från filmen på en skärm under halvtids av fotbollsmatch.

Miljö

Fotboll kan spelas i en mängd olika platser och situationer som skapar teman för spelet. Du kan göra en strand fotboll tema och spela på stranden med badkläder, eller så kan du göra en snöboll fotboll tema och spela ut i snön på vintern. Förfriskningar före, under och efter fotbollsmatch kan relateras till stranden eller snöförhållanden, beroende på temat.

Mål

Fotboll spel kan spelas för en fundraiser, som också kan relatera till temat av spelen. Ställ upp spel att samla in pengar för en händelse eller organisation. Du kan ha alla spelare bära tröjor som sponsrar någon, till exempel, eller har varje landning samla in pengar till välgörenhet.