XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den Waterpik orala irrigator har varit att hjälpa människor att upprätthålla och förbättra sin tandhälsa sedan 1962. Waterpik är en enhet som använder en pump miniatyr att skicka en pulserande ström av vatten genom en plastspruta för att rengöra skräp och bakterier från tänderna och tandköttet. Den Waterpik W360 är en bärbar, sladdlös och uppladdningsbar modell som är idealisk för användning under resan, eller för dem med små badrum som behöver en mindre enhet på grund av brist på utrymme. Läs tips för rätt sätt med Waterpik W360 för att upprätthålla de mest hälsosamma tänder och tandkött.

Inrätta

Ladda Waterpik 360 för en full 24 timmar innan du först använder enheten. Kontrollera att omkopplaren är i läge "Av" innan du laddar.

När enheten är fulladdad sätter plast jet spetsen ordentligt i toppen av Waterpik handtag. Tryck in den ordentligt tills det klickar på plats. Se till att spetsen på färgad ring är fodrad upp med änden av handtags toppen, vilket betyder att det är korrekt låst. För att ta bort spetsen, trycker på eject-knappen på spetsen och försiktigt bort spetsen från handtaget.

Fyll Waterpik W360 reservoar med varmt vatten eller andra lösningar som din tandläkare har rekommenderat. Du kan använda saltvatten, men blanda det med vatten i en separat behållare innan den läggs till reservoaren. Använd aldrig lösningar i behållaren som innehåller jod, blekmedel, eller tea tree-olja, eller kommersiellt beredda munvatten.

tryckinställningar

Justera tryckinställningen på Waterpik W360 genom att ändra tips. Lågtrycks tips är för skonsam rengöring, och högtrycks tips är för djupare rengöring. Börja använda lågtrycks tips om du har känsligt tandkött eller tänder, och använda högtrycks tips för korta tidsperioder tills du känner dig bekväm att öka tiden.

Procedur

Använd inte Waterpik W360 om du har ett öppet sår på mal eller tunga. Ta bort eventuella muntliga smycken innan du använder enheten.

Böj över diskbänken och försiktigt placera jet spetsen i munnen. Rikta spetsen mot tänderna. Slå på enheten. Börja med att rikta jetströmmen på dina molarer och bakre tänderna, och sakta arbeta mot framtänderna. Jetströmmen bör hållas på en 90 graders vinkel mot tandköttet linje. Håll dina läppar något stängda för att undvika vattnet från alltför stänk men låta vattnet rinna fritt tillbaka in i diskhon. glider försiktigt jet spets längs tandköttskanten och pausa ett par sekunder mellan tänderna för djupare rengöring. Fortsätt tills alla områden runt och mellan tänderna har rengjorts.