XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man ökar din ämnesomsättning med Low Calorie Frukost idéer


Gå ner i vikt och smälta ordentligt, är en hälsosam metabolism nyckel. Om din ämnesomsättning är långsammare och du går upp i vikt eller känsla trög, kan det bero på flera faktorer, från genetik till ålder eller bara den mat du äter. Även om frukost har länge betecknats "den viktigaste måltiden på dagen," en del väljer att hoppa över denna måltid. Dock kommer att äta en låg kalori frukost öka din ämnesomsättning genom att bokstavligen bryta fastan inte äta natten.

Instruktioner

1 Välj hög protein rätter, såsom en äggvita omelett serveras med kalkon bacon. Toppa med ett stänk av lågt kaloriinnehåll, fettfri ost. Rulla in en spenat tortilla om så önskas, eller äta ensam. Leta efter magert kött och friska ägg substitut, såsom tofu för en stor frukost som fyller du upp utan packning på extra kalorier.

2 Ät halv kopp hela korn av spannmål. Top med skivad frukt och sojamjölk. Hoppa dessa spannmål lastad med socker som Spike kalorier. Även om detta socker kan ge dig ett första uppsving, kommer du förmodligen att krascha efter den korta rusa svalnar. Din kropp kommer också lagra dessa extra socker, istället för att använda dem.

3 Gör ett protein smoothie. Detta kommer att ge dig massor av energi och fiber, samtidigt som fyller upp dig. I en mixer, kombinera frukt såsom jordgubbar, hallon eller banan, sedan strö i proteinpulver. En lummig grön, såsom grönkål, packar extra protein och järn utan att bidra till smaken. Drink på språng eller direkt efter morgongymnastik.

4. Ät portionskontrollerade versioner av dina favoriträtter. Om du måste ha en bagel på morgonen, välja att ha en miniversion av den behandling eller bara äta en halv av en fullstor bagel. Top med låg fetthalt margarin eller en msk. av jordnötssmör i stället för fet färskost som får dig att känna tung. Eller, välja i stället för mjölkfria vegan färskost som har en bråkdel av kalorierna.

5 Top fullkornsris våfflor eller franska toast med nötter och lättmargarin i stället för lönnsirap. Servera skivad grapefrukt eller apelsiner på sidan för att sockra skålen samtidigt som en metabolism uppsving.