XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  HemAllt är större i Texas, och så är det med stora spelet i den södra delen av staten. Några av de största whitetail dollar i landet tas i södra Texas varje år, vilket gör det till ett populärt resmål för jägare. Jakten är särskilt bra i Golden Triangle området.

Geografi

Den gyllene triangeln, som omfattar Dimmit, LaSalle, Maverick, Zavala och Webb län, är en oregelbunden triangel område väster om San Antonio mot den mexikanska gränsen. Detta område, särskilt Dimmit och Webb, har alltid haft den största dollar som tagits under flera år.

Betydelse

Vad gör den gyllene triangeln i södra Texas så speciellt för att odla stora rådjur är den perfekta kombinationen av naturen i detta område. Det finns gott om gräs och låglänt borste för god täckning, och det blir inte mycket kallt där. Resultatet är trofé-klass rådjur samt andra big-vilt.

guider

Kanske det enklaste sättet att gå efter stora spelet är att anlita en guide eller en outfitter. Dessa guider tar hand om alla detaljer, ger området för att jaga och sätta dig på bästa möjliga position för att göra en kill. Naturligtvis, de tar ut ett bra pris för sina tjänster, men om du inte är bekant med området, kan de vara mycket värt kostnaden. Logi och måltider ingår ofta på flera dagars jakt med guider.

allmänna utrymmen

Det finns tre federala djurliv förvaltningsområden i södra Texas som har allmän jakt. De är James E. Daughtrey nära Cotulla, Chaparral nära Artesia brunnar och Las Palomas nära Weslaco. Dessa områden har särskilda tillstånds jagar vid olika tidpunkter under året.

Dra

Texas har ritningar för storviltsjakt på allmän mark. Människor måste gälla; om de väljs, kommer de att få ett särskilt tillstånd för jakt. Ansökan måste göras för vissa typer av djur som du vill jaga. Detta är ett verktyg som används av bevarande tjänstemän att upprätthålla storleken på statewide besättningen.

Licens

Den som jagar i Texas måste ha en licens, oavsett ålder. Statliga invånare betalar en lägre avgift för en licens.